Επιστολή ομάδας Πάσχου στην ΕΠΟ: “Άρετε την ποινή αποκλεισμού”

 Επιστολή στην ΕΠΟ έστειλαν έξι μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΘ, με την οποία ενημερώνουν την Ομοσπονδία πως πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (30/6) διοικητικό συμβούλιο στην Ένωση, στο οποίο έγινε αναδιάρθρωση του Δ.Σ. της ΕΠΣΘ, με τον κ. Μπάμπη Πάσχο να…


…αναλαμβάνει την προεδρία.
Ωστόσο, θα πρέπει να αναφέρουμε, πως οι κ.κ. Μπατζιάκας, Θεοδώρου, Τασιόπουλος και Ακτσιαλής υποστηρίζουν πως δεν συνεδρίασε νόμιμα το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο και δεν αναγνωρίζουν την αναδιάρθρωση που πραγματοποιήθηκε.
Στην ανακοίνωση, που υπογράφουν οι κ.κ. Χαράλαμπος Πάσχος και Βασίλης Κανάβας, ζητείται από την ΕΠΟ να συνέλθει η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ και να άρει την ποινή αποκλεισμού της ΕΠΣΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ, με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι χθες 30-6-2015 και ώρα 21:00, σε προγραμματισμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΘ, έγινε αναδιάρθρωση του Δ.Σ. και η νέα σύνθεση είναι η εξής: Πρόεδρος: Πάσχος Χαράλαμπος, Α’ Αντιπρόεδρος: Τζοβάρας Απόστολος, Β’ Αντιπρόεδρος: Μαυροκέφαλος Ιωάννης, Γεν. Γραμματέας: Κανάβας Βασίλειος, Ταμίας: Καραβάς Δημήτριος, Αναπληρ. γραμματέας: Καραβασίλης Χρήστος, Μέλη: Ακτσιαλής Αντώνιος, Μπατζιάκας Αναστάσιος, Θεοδώρου Κωνσταντίνος, Τασιόπουλος Ελευθέριος.

Κύριε πρόεδρε, κατά τη συζήτηση του δεύτερου θέματος της ημερησίας διάταξης με τίτλο “Διάφορα”, αποφασίσαμε χθες ομόφωνα να ζητήσουμε από εσάς και το Δ.Σ. της ΕΠΟ να συνέλθει η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ και να άρει την ποινή αποκλεισμού της ΕΠΣΘ. Θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι δικαστικές διαμάχες με τη διοργανώτρια αρχή ανήκουν οριστικά στο παρελθόν και η εναρμόνιση μας με το καταστατικό, τις διατάξεις καθώς και τις κατευθυντήριες γραμμές της Ομοσπονδίας να θεωρείται δεδομένη.

Με τιμή, ο πρόεδρος Χ. Πάσχος και ο γεν. γραμματέας, Β. Κανάβας”.