Φιλικό αύριο ο Ολυμπιακός Βόλου με Τιτάνες Παλαμά

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας δίνει αύριο Σάββατο στις 3μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου με αντίπαλο τους Τιτάνες Παλαμά η αντρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ η διοίκηση με ανακοίνωσή της εύχεται περαστικά στον Γιώργο Ίλτσογλου που τραυματίστηκε σοβαρά στο φιλικό με την Αγριά B.C Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας Μπάσκετ για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας, θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 15.00 μμ στο κλειστό γήπεδο του ΕΑΚ φιλικός αγώνας με την ομάδα του Γ.Σ.Τιτάνες Παλαμά ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία και στον ίδιο όμιλο με την ομάδα μας.

Οι φίλαθλοι  θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το «κτίσιμο» της ομάδας μας, που προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Η διοίκηση του συλλόγου επίσης εύχεται στον νεοαποκτηθέντα αθλητή του τμήματος Ίλτσογλου Γεώργιο ταχεία ανάρρωση από τον πρόσφατο τραυματισμό του και όσο το δυνατόν γρηγορότερη επιστροφή στην αγωνιστική δράση”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις