Ήταν καλύτερος… προκρίθηκε δίκαια, 0-2 ο Ρήγας το Σαρακηνό

Ο Ρήγας ήταν καλύτερος του Σαρακηνού, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης που έγινε στο πλαίσιο της α΄φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΘ στο βοηθητικό του ΕΑΚ και δίκαια επικράτησε με 2-0, παίρνοντας ταυτόχρονα και την πρόκριση στην επόμενη φάση, σε ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια της σειράς.

Σωρεία χαμένων ευκαιριών για τους φιλοξενούμενους, που πέτυχαν και τα δυο τέρματά τους στο α’ μέρος. Σ

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης πίεσε ο Σαρακηνός, επιδιώκοντας να πετύχει ένα τέρμα που θα τον ξανάβαζε στο παιχνίδι, αλλά η προσπάθειά του δεν είχε αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε στο 17’ σε εκτέλεση κόρνερ του Νασιακόπουλου απο αριστερά, με τον Μπόρα να κάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αφού ο Σιώμος αν και προσπάθησε, δεν κατάφερε να αποτρέψει το γκολ.

Δέκα λεπτά αργότερα εκπληκτικό σουτ του Νασιακόπουλου έξω από την περιοχή, “κόλλησε” τη μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” του Γράντα, γράφοντας το 0-2.

Από εκεί και πέρα στις φάσεις που ξεχώρισαν για το Ρήγα, έχουμε τετ α τετ του Σέτου (39’) που απέκρουσε σε κόρνερ ο Γράντας, σουτ και πάλι του Σέτου (47’, 61’) πέρασαν άουτ, στο 65’ σουτ του Ζηρδέλη μετά από κόντρες που έκοψαν την πορεία της μπάλας απέκρουσε ο Γράντας, όπως έγινε και στο 73’ σε σουτ του Νασιακοπουλου. Τελευταία καλή στιγμή γγια τους φιλοξενούμενους  λίγο αργότερα, όταν σε κοντινή κεφαλιά του Γάρου ο Γράντας απέκρουσε κι αυτή τη φορά.

Για το Σαρακηνό οι καλύτερες στιγμές στο 76’ σε προσπάθεια του Αντζούρη, όταν την τελευταία στιγμή έδιωξαν σε κόρνερ οι παίκτες του Ρήγα και στο 91’ όταν σε εξαιρετικό σουτ του Ρουκά, απέκρουσε στο αριστερό του “παραθυράκι” ο Παπαγιάννης.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ντούρο, Αναστασίου (60΄ Σιγαλάκος), Γιαμαλής, Μοράλες, Καλαμάτας (79’ Β. Ρακής),Τσεκούρας (19’ λ.τρ. Φέζο), Θάνος (46’ Μόσιος), Σιώμος Αντζούρης, Ρουκάς

ΡΗΓΑΣ: Παπαγιάννης, Γεωργαντζης (89’ Τανός), Γούτσιος, Σπαθής, Καρλιάμπας, Γ. Αλεξίου, Γάρος (82’ Γκαγκας), Μπόρας, Ζηρδέλης (68’ Πάσχος), Νασιακόπουλος (76΄ Τσιαντής) Σέττος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις