Η Αγχίαλος προκρίθηκε με 3-2 στις Μικροθήβες

Επικρατώντας με 3-2 μέσα στις Μικροθήβες,  η Αγχίαλος κατάφερε να πάρει την πρόκριση από την τοπική ομάδα,  όντας σε γενικές γραμμές καλύτερη, ιδιαίτερα, στο δεύτερο ημίχρονο κι έχοντας χάσει σωρεία ευκαιριών.

Το σκορ άνοιξε στο 16΄ όταν ο Μπερτζέμης έκανε την ασίστ κι ο Καραγιώργος με πλασέ σημείωσε το 0-1.
Στο 34΄οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 1-1 με τον Ρομάριο Καλέμι , στο 55’ με αυτογκόλ του Αποστόλου οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα (1-2), για να γίνει το 1-3 με τον Καραγεωργίου στο 61’.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η εσωτερική αλλαγή που έγινε για την ομάδα των Μικροθηβών, όταν Λανάι και Τρόμπατζης άλλαξαν θέσεις, με τον τερματοφύλακα να περνά σε θέση σέντερ φορ  και μάλιστα να σκοράρει στο 92’ με πλασέ πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας το 2-3 ως τελικό σκορ.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χρ Λανάι, Αποστόλου Αλ Λανάι, Γκόλιας, Σκαρλάτος, Απ Βέτσικας, Ι Βέτσικας (70 Αναγνώστου) Νιφόρος (60’ Τρόμπατζης), Πέτσης (80’ Νιάκας), Ρομάριο Παπαχρήστος (60’ Σκοτινός)
ΦΘ ΑΓΧΙΑΛΟΥ: Κορέντης, Κουλάκογλου, Μαυρόπουλος, Λαζόγλου, Μυλωνάς, Τσέλιος, Μπερτζέμης (85′ Κουτσοχέρας), Τσακόγιας, Απριγιάν (63′ Τριχόπουλος), Καραγιώργος (86′ Άρμαγος), Σγαντζής (77′ Μαγγιωρος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις