Στο β’ ημίχρονο νίκη και πρόκριση της Δήμητρας, στην Αγ. Παρασκευή

 

Πολύ ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση στην Αγ. Παρασκευή, με συνεχή εναλλαγή του σκορ και τη  φιλοξενούμενη Δήμητρα να παίρνει τελικά την πρόκριση επικρατώντας με 4-2. Με το σκορ στο 2-2 είχαν κατευθυνθεί στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι δύο ομάδες, με παίκτη λιγότερο αγωνιζόταν η Αγ. Παρασκευή από το 61’, λόγω αποβολής (Τσιγκλιφής -2η κίτρινη).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν σε αντεπίθεση στο 16’, με τον Χρόνη που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ να πλασάρει εύστοχα, χωρίς όμως να έχει σωστές επιλογές σε τρεις παρόμοιες περιπτώσεις που ακολούθησαν, όταν αντί να τελειώσει μόνος τις φάσεις, προτίμησε να κάνει την πάσα και να χαθούν πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 28’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 μετά από σέντρα του Φούκη από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Ν. Βούλγαρης κατέβασε την μπάλα και σούταρε εύστοχα.

Η Αγ. Παρασκευή προηγήθηκε εκ νέου (2-1, 33’) όταν υποδείχθηκε πέναλτι σε έξοδο του Μπράνου -ανατροπή του Κατσαγεωργίου- με τον Τρίμη να εκτελεί εύστοχα.

Στο 36’ και πάλι ισοφάρισε η Δήμητρα, αφού με τους ίδιους πρωταγωνιστές και παρόμοιο τρόπο, ο Ν. Βούλγαρης έκανε το 2-2.

Στο β’ μερος οι γηπεδούχοι έμεινα με παίκτη λιγότερο, στο 76’ ο Σερτζιο Μπαράκο έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Θύμιος Ξηροκώστας κατέβασε ωραία τη μπάλα και με αριστερό πλασέ έγραψε το 2-3.

Το τελικό 2-4 έγινε απο μπαλιά του Γκαρνίδη στην πλάτη της άμυνας, ο Παπαδόπουλος– που ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων της Δήμητρας-  πρόλαβε την έξοδο και με το κεφαλι από το ύψος του πέναλτι και πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας στο 89’ το τελικό αποτέλεσμα.

Για γκολ που σημειώθηκε από τον Λούμπαρδο κι ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αν και η μπάλα γύρισε σχεδον απο τη γραμμή του άουτ, μετά από κομπινα σε φάουλ, διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι, στο διάστημα που αγωνιζόταν με 10 παίκτες και το σκορ ήταν ισόπαλο.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Διαμαντόπουλος, Κουσκουρίδας, Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Ιωακειμίδης (83’ Χολέβας), Τσιγκλιφής, Κατσαγεωργίου, Τσίλογλου, Ρουσσάς (83’ Παπαδόπουλος), Τρίμης (80’ Αναστασιάδης), Χρόνης (83’ Τζιάνης)
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος,  Γαλατσίδας (34’ Σέρτζιο), Γκαρνίδης,  Τσιάτσιος, Κυριάκος, Θωμαΐδης, Φούκης (72’ Ξηροκώστας), Χονδρογιάννης (72’ Ζαντιώτης), Αλ. Αράπιτσας, Βούλγαρης (88’ Πρατής), Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις