Την Τρίτη 25/9 το παιχνίδι ΝΠΣ Βόλος-Απόλλων Λ. για το Κύπελλο

Την Τρίτη 25/9 στις 16.30 θα διεξαχθεί το παιχνίδι του ΝΠΣ Βόλος με τον Απόλλωνα Λάρισας για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης.

Τον αγώνα θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, τόσο για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας όσο και απλών εισιτηρίων απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας) και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ.

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ..

Επίσης τα μέλη της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης θα γίνεται από τη Θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας).