Σύγκλιση Έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου από τον κ.Μπατζιάκα το Σάββατο 4/7

Με ανακοίνωσή του από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣΘ ο κ. Μπατζιάκας συγκαλεί έκτακτο ΔΣ το προσεχές Σάββατο(4/7) με σκοπό την σύγκληση Γενικής Συνέλευσης για ψήφιση νέου ΔΣ. Ενώ τόνισε πως αποδεκτά θα γίνουν τα μέλη Κουτσουνίδης και Καραγιάννης οι οποίοι παραιτήθηκαν πριν τρεις μέρες και όχι τα δύο νέα μέλη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με την ιδιότητα μου αυτή του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΕΠΣΘ), λόγω των τελευταίων γεγονότων, των αιτημάτων μεγάλου αριθμού Σωματείων – Μελών της Ένωσης με αίτημα της σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και των αυθαίρετων και ανυπόστατων ενεργειών εκ μέρους Μελών του ΔΣ, σύμφωνα με την διάταξη του αρθ. 33 του ισχύοντος Καταστατικού, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, το οποίο θα συνεδριάσει το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 και ώρα 14:00, στα γραφεία της ΕΠΣΘ, που βρίσκονται στο Βόλο και στην διεύθυνση Ροζού, αρ. 19 με θέματα ημερησίας διάταξης :

Λήψη απόφασης για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την διενέργεια αρχαιρεσιών και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΠΣΘ

Αναστάσιος Μπατζιάκας

Πίνακας Αποδεκτών
1.Κώστας Θεοδώρου
2.Απόστολος Τζοβάρας
3.Δημητρής Καραβάς
4.Βασίλης Κανάβας
5.Λευτέρης Τασιόπουλος
6.Αντώνης Ακτσιαλής
7.Δημήτρης Καραγιάννης
8.Ιωάννης Μαυροκέφαλος
9.Γιώργος Κουτσουνίδης
10.Χαράλαμπος Πάσχος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις