Το επεισόδιο στην ΕΠΣΘ συνεχίζεται με ανακοινώσεις εκατέρωθεν

Την δική του εκδοχή καταθέτει μέσω ανακοίνωσης ο ένας εκ των πρωταγωνιστών του επεισοδίου που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΕΠΣΘ. Έτσι μετά την ανακοίνωση της τοπικής Ένωσης για τα όσα διαδραματίστηκαν στα γραφεία της, δημοσιεύουμε την επιστολή – απάντηση όπως τη λάβαμε στο mailbox του goalpost.gr:

“Τα Μέσα Ενημέρωσης του Ομίλου Καρεκλίδη, είχαν την πληροφορία ότι στα γραφεία της ΕΠΣΘ γίνονται διαβουλεύσεις μεταξύ μελών της διοίκησης με έντονες διαμάχες μεταξύ τους. Στο πλαίσιο της άμεσης ενημέρωσης των σωματείων και των αναγνωστών του magnesianews.gr και Magnesiasports.gr, της Εφημερίδας “Μαγνησία” και του Ράδιο Ένα.

Λόγω της αδυναμίας του αρμόδιου αθλητικού συντάκτη να πάει στο σημείο πήγα εγώ. Με το που μπήκα στα γραφεία της ΕΠΣΘ από τα πρώτα λεπτά είχα μια εχθρική αντιμετώπιση με απειλές για να φύγω αμέσως διότι δεν είχα δουλειά σε έναν ιδιωτικό χώρο και απειλήθηκα με μήνυση από τον δικηγόρο Αντώνη Ξηρό. Όπως όφειλα να κάνω επικαλέστηκα την επαγγελματική του ιδιότητα και το ενδιαφέρον των αναγνωστών για να παραμείνω στο χώρο με τη σύμφωνη γνώμη του νέου προέδρου της ΕΠΣΘ Χαράλαμπου Πάσχου και του αντιπροέδρου Απόστολου Τζοβάρα. Τότε απειλήθηκα εκ νέου με μήνυση και εξυβρίστηκα χυδαία από τον Αντώνη Ξηρό, ενώ απειλητικά εναντίον μου κινήθηκε και ο επιχειρηματίας Χρόνης Κασαμπάς από το περιβάλλον του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, υβρίζοντάς με και απειλώντας την σωματική μου ακεραιότητα. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία προκειμένου να λήξει αντιπαράθεση και να δοθούν εξηγήσεις. Τελικά δεν υποβλήθηκε μήνυση από καμία πλευρά.

Η προσπάθεια εκφοβισμού με νταηλίκια κατά δημοσιογράφων συνεχίζεται από περιβάλλον του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, κατά όσων αντιδρούν και γράφουν τα όσα πρωτοφανή γίνονται στην ΕΠΣΘ με σκοπό τη διατήρηση του ελέγχου του τοπικού ποδοσφαίρου. Θα συνεχίσω να αντιστέκομαι με όλες μου τις δυνάμεις, ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι συνάδελφοι.”

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ που προκάλεσε την παραπάνω απάντηση:

“Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας κ. Αναστάσιος Μπατζιάκας και τα Μέλη του Δ.Σ. καταδικάζουν την αήθη και απρόκλητη έργω και λόγω εξύβριση του Νομικού Συμβούλου της Ένωσης κ. Αντώνη Ξηρό από τον ιδιοκτήτη ΜΜΕ κ. Αρχιμήδη Καρεκλίδη του Γεωργίου, ο οποίος ενωπίω τρίτων προσώπων σε σχετική παρατήρηση που έγινε από τον ως άνω δικηγόρο με κόσμιο τρόπο να αποχωρήσει από τον χώρο που δεν είχε δικαίωμα να παρευρίσκεται, τον εξύβρισε με χυδαίες εκφράσεις και όταν απειλήθηκε με υποβολή εναντίων του μηνύσεως του επέδειξε τα γεννητικά του όργανα και αποχώρησε μόνο με την υπόδειξη των αστυνομικών οργάνων”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις