Ανατροπή και… πρόκριση για την Αγ. Άννα, στην Άλ. Μεριά

Με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, η Αγία Άννα πήρε την πρόκριση από τον Ιάσονα με σκορ 1-2, στην αναμέτρηση που έγινε στην Άλλη Μεριά,  το απόγευμα της Κυριακής.
Με παίκτη λιγότερο αγωνίζονταν οι γηπεδούχοι από το 65’,  λόγω αποβολής του Άλμπαν (δεύτερη κίτρινη).

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιάσονας ήταν καλύτερος κι αξιοποίησε την ανωτερότητά του στο 40ο λεπτό, όταν από ασίστ του Τσιάμη, ο Ζατσάι βρέθηκε τετ-α-τετ και πλάσαρε εύστοχα.

Δέκα λεπτά νωρίτερα ο Δημόπουλος βρέθηκε σε αντίστοιχη θέση, όμως ο τερματοφύλακας  της Αγίας Άννας, Αϊντίνι, κέρδισε τον επιθετικό του Ιάσονα σε αυτή τη μονομαχία.

Όσο περνούσε ο χρόνος στο δεύτερο ημίχρονο,  η Αγία Άννα έχοντας και παίκτη περισσότερο, άρχισε ν’ ανεβάζει την απόδοσή της, κυνηγώντας το αποτέλεσμα,  με την πίεση στα τελευταία 15 λεπτά να είναι ασφυκτική.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πετύχουν δύο τέρματα και να πάρουν την πρόκριση. Αρχικά ισοφάρισαν στο 80’ με εξαιρετικό σουτ του Στεργιοπούλου από διαγώνια θέση και αριστερά, που έστειλε την μπάλα στο απέναντι “παραθυράκι” της εστίας του Μοράβα,  για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια των φιλοξενούμενων στο 89’, μετά από σέντρα του Θωμά Ζιάγκα και πολύ ωραία κεφαλιά του Καραλόπουλου.

Επίσης για την Αγ. Άννα υπήρχε δοκάρι στο 18ο λεπτό, σε πλασέ του Φιλατζικιώτη, μετά από σέντρα του Χατζητρακόσια.

ΙΑΣΩΝ ΑΛ. Μ.: Μουράβα, Θανόπουλος (80’ Παρασκευάς), Σαββάκης, Γαλιούρας, Κοτσαλής, Τσίγκας, Ζατσάι, Βαλαρούτσος (82′ Κουσιαρής), Δημόπουλος, Άλμπαν, Τσάμης
ΑΓ. ΑΝΝΑ: Θ.  Ζιάγκας, Στεργιόπουλος (90’ Ρομανός), Σκοπός, Πετσιμέρης, Σ. Τσιουρέλης, Π.  Ζιάγκας, Φιλατζικιώτης, Αντωνίου (46’ Ζαρίφης), Κ. Τσιουρέλης, Χατζητρακόσιας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις