Στην επόμενη φάση ο ΓΣΑ, 1-2 τον Τοξότη

Στην επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου πέρασε ο  ΓΣ Αλμυρού, που επικράτησε του Τοξότη με 1-2, στο βοηθητικό του ΕΑΚ, το απόγευμα της Κυριακής.

Εξαιρετική παρουσία για τον γηπεδούχο Τοξότη,  που δεν φοβήθηκε το παιχνίδι, ήταν τολμηρός και κατάφερε να προηγηθεί, ενώ κατα διαστήματα έβαλε δύσκολα στον αντίπαλό του.

Μεγάλη πίεση άσκησε ο Αλμυρός για να μπορέσει να γυρίσει το παιχνίδι, κάτι που κατάφερε πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο.

Το δεύτερο από αυτά σημειώθηκε με πέναλτι, για το οποίο χρειάστηκε διπλή εκτέλεση,  καθώς την πρώτη φορά η μπάλα αποκρούστηκε αρχικά από τον Παπαπέτρο και στη συνέχεια από το κάθετο δοκάρι, ωστόσο με την αιτιολογία ότι εισήλθαν παίκτες εντός της περιοχής ο διαιτητής, Καλατζής, διέταξε την επανάληψη,  που έφερε και το 1-2.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 22’ με σέντρα- σουτ του Ισά, που έγραψε το 1-0.

Ισοφάριση σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους στο 31’, σε σέντρα του Κοντοβά από δεξιά και κεφαλιά του Κρανά.

Στο 57΄ καταλογίστηκε πέναλτι σε σπρώξιμο από πίσω του Ν. Δενελάβα, επί του Κοντοβά, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ με τη δεύτερη προσπάθεια ο Βαγγέλης Στουρνάρας, κάνοντας το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμα πολύ σημαντική στιγμή για να σκοράρουν, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, όταν στο 7’ σουτ του Κοντοβά έξω από την περιοχή σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Τέλος, εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του τερματοφύλακα του Τοξότη, Παπαπέτρου,  που σταμάτησε πολλές φορές τους αντιπάλους του, ενώ στις αρχές του β΄ ημιχρόνου είχε διπλή εκπληκτική επέμβαση, σε σουτ παικτών του ΓΣΑ από το ύψος της μικρής περιοχής.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παπαπέτρος, Τσαντόπουλος, Σπαθαριώτης, Κυλαδίτης, Ν. Δενελάβας (80’ Σιόβας), Σκλαπάνης, Λέτσος, Παραδάκης (65’ Πότσκα), Λ. Δενελάβας, Κόρμπας, Ισά (64’ Παρασχούδης).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Βίτσος, Καρράς, Καλαμίδας (52’ Μπαρούτας), Κόκκας (46’ Τσιώλης), Βανγκέλι, Παπακώστας, Κρανάς (67’ Τσιουρής), Στουρνάρας, Τζοβάρας, Τιμπλαλέξης (46’ Τσελεπής), Κοντοβάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις