«Την Τετάρτη δεν πρέπει να λείπει κανείς»

Kάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει και πάλι δυναμικό παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού, την Τετάρτη (24/09), στις 7:00μ.μ., στον αγώνα με την Κέρκυρα, απευθύνει το Blue Club.

Αναλυτικά:

«Μετά από το κάλεσμα που έκανε τόσο η ομάδα μας όσο και ο σύνδεσμός μας, για να παραβρεθούμε στον αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, είδαμε τον κόσμο να ανταποκρίνεται και όχι μόνο ανταποκρίθηκε, αλλά ήρθε στο γήπεδο διψασμένος, για να δει ένα καλό παιχνίδι, ήρθε στο γήπεδο παθιασμένος για τη Γαλάζια μας αγάπη, ήρθε στο γήπεδο να τραγουδήσει και όχι να γκρινιάξει.

Πιστεύουμε πως οι παίκτες μας το ένιωσαν όλο αυτό και μας ικανοποίησαν πλήρως, γιατί τους είδαμε να έχουν πάθος, όρεξη και να μη φοβούνται την ανωτερότητα του αντιπάλου, με αποτέλεσμα να δούμε ένα ωραίο ποδόσφαιρο και φυσικά να πάρουμε και την πρόκριση στους ομίλους με το γκολ του Μακενγκό.

Από εδώ και πέρα εμείς θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτή τη διοργάνωση ως μια γιορτή, όπως κάνει και η διοίκηση, που διατηρεί την ίδια πολιτική στα εισιτήρια, για να έρθει όλος ο κόσμος να χειροκροτήσει την ομάδα και να τραγουδήσει μαζί μας.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ».

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις