“Ο πιο δυνατός παίκτης θα είναι εκεί”

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου καλεί τον κόσμο στον αγώνα του Κυπέλλου με αντίπαλο την Κέρκυρα να δώσει δυναμικό παρών και να αποτελέσει για μία ακόμη φορά τον πιο δυνατό της παίκτη.

“Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 19:00 η ομάδα μας δίνει τον πρώτο της αγώνα στη 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-2019. Αντίπαλος μας η ομάδα της Κέρκυρας. Μια αντίπαλος που λογίζεται λόγω της δυναμικής της στα ισχυρά φαβορί για την άνοδο στην Super League.

Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 συνεχίζει να εκπροσωπεί το Μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο στο θεσμό και θα προσπαθήσει και αυτή τη φορά να σταθεί επάξια απέναντι σε ένα ακόμα πολύ ισχυρό αντίπαλο. Σύμμαχος της και πάλι θα είναι ο πιο δυνατός της παίκτης: Ο ασύγκριτος κόσμος.. Αυτός που έδωσε ένα δείγμα την περασμένη Κυριακή για το τι μπορεί να καταφέρει..Αυτός που ξέρει να φτιάχνει την γαλάζια κερκίδα και να γίνεται αντικείμενο θαυμασμού και σεβασμού σε όλη την Ελλάδα.

Η Ανατoλική κερκίδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στην έδρα μας, είναι σίγουρο ότι θα ζήσει και πάλι τις στιγμές που αξίζουν σε κάθε Nικιώτη και Nικιώτισσα. Η ομάδα μας αγωνιστικά έδωσε τα διαπιστευτήρια της και με αρκετή πειστικότητα…

Η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών θα είναι ελεύθερη στην ποδοσφαιρική γιορτή της Μαγνησίας. Οι φίλαθλοι μας είναι σίγουρο ότι θα ανταποκριθούν και σε αυτό το κάλεσμα και όλοι θα είμαστε εκεί. Γιατί το οφείλουμε στην ιστορία μας. Γιατί το οφείλουμε στην ομάδα μας. Γιατί είμαστε μέρος του ονείρου …

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις