Να μπει με το δεξί στους ομίλους κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας

Τον Απόλλωνα Λάρισας υποδέχεται ο ΝΠΣ Βόλος, σήμερα (25/09, 4:30μ.μ.) στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο της Νέαπολης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο θέλει να ξεκινήσει με νίκη το θεσμό ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στα δύο εναπομείναντα παιχνίδι με Λαμία και ΑΕΚ.

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για την σημερινή (4.30 μ.μ.) αναμέτρηση. Αυτοί είναι οι εξής: Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Καρρίκι, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Ανδρικόπουλος, Ρούσσος, Γκαλίτσιος, Καμπαγιέρο, Κορέλας, Πέντα, Πίτου Γκαρσία, Ενγκουεμ, Κότο, Φράγκος, Ηλιόπουλος, Μάντζης, Πίσπας, Δώρης

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας

Από 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας που θα έρθει στον Βόλο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Ο κ. Τροίζι επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουτογλίδης (Τ), Μαντζάρης (Τ), Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές, Χατζής, Τασιούλης, Marcolino, Lucas Rammos, Lucao, Καμπέρης, Λίταινας, Γαρυφαλλόπουλος, Βαγενάς, Μπιμάι, Αγιώτης, Κοντοθανάσης, Τσακυργιάννης, Ταουσάνης.

Η αποστολή θα γευματίσει στις 12.30 στο Λιμανάκι και κατόπιν θα αναχωρήσει για το γήπεδο Νεάπολης στον Βόλο, όπου θα διεξαχθεί η εν λόγω αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις