Ο Μόντριτς το βραβείο του παίκτη της χρονιάς!

AFP_19E4M3

Ο Λούκα Μόντριτς έσπασε την δεκαετή κυριαρχία των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λίονελ Μέσι και έκανε δικό του το βραβείο της FIFA για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς!

Ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης άφησε πίσω του τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μοχάμεντ Σαλάχ που βρέθηκαν μαζί του ως οι τρεις τελικοί υποψήφιοι για την κατάκτηση του βραβείου.

Ο Μόντριτς πραγματοποίησε την, κατά γενική ομολογία, καλύτερη χρονιά του ποδοσφαιρικά, κερδίζοντας το Champions League με τη Ρεαλ Μαδρίτης για τρίτη συνεχόμενη φορά, ενώ κατάφερε να οδηγήσει και την εθνική ομάδα της χώρας του ως αρχηγός της, μέχρι τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρωσίας το περασμένο καλοκαίρι.

Έτσι, αφού αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του περασμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου και κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς από την UEFA, έφτασε η ώρα να πάρει στο σπίτι του και το βραβείο του κορυφαίου από τη FIFA και να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που καταφέρνει να πάρει και τα τρία αυτά βραβεία την ίδια χρονιά!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις