Κασμερίδης: Περνάμε… μαύρο καλοκαίρι

Για… μαύρο καλοκαίρι έκανε λόγο ο Αλέξης Κασμερίδης, με δηλώσεις τους στην εφημερίδα «Θεσσαλία», εκφράζοντας την πικρία του και την απογοήτευση, από το γεγονός ότι κανείς από τη διοίκηση δεν ενδιαφέρεται για το πώς ζουν οι παίκτες, όταν είναι απλήρωτοι, ενώ είχαν πάρει τις διαβεβαιώσεις πως με τη λήξη του πρωταθλήματος θα…

…έπαιρναν τα χρήματά τους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του 29χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος έχει καταθέσει και αυτός προσφυγή, ως γνωστόν, κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:
«Περνάμε ένα μαύρο καλοκαίρι. Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, αλλά και από το γεγονός ότι τελείωσε η χρονιά και δεν έχω πάρει τα χρήματά μου από τον Ολυμπιακό. Μας είχαν υποσχεθεί πως δεν θα χάσουμε ούτε ένα ευρώ, θα πληρωθούμε και καταντήσαμε να ζούμε με δανεικά.
Δεν μας έχει πάρει τηλέφωνο κανείς να μας ρωτήσει, έστω, πως περνάμε, αν είμαστε καλά και πως ζούμε. Φτάσαμε, πλέον, στα όριά μας. Η κατάσταση είναι τραγική. Έκανα μεγάλη υπομονή, ωστόσο, αναγκάστηκα να καταθέσω προσφυγή, ζητώντας την ελευθερία μου και παράλληλα να εξασφαλίσω τα χρήματα που μου οφείλονται. Οι υποσχέσεις της διοίκησης έμειναν στα λόγια, τη στιγμή που οι ιθύνοντες της ΠΑΕ μας τόνιζαν στο λόγο της τιμής τους, πως θα πληρωθούμε, έστω και μετά το τέλος του πρωταθλήματος.
Αισθανόμαστε κάποιοι ποδοσφαιριστές αδικημένοι και πικραμένοι, από το γεγονός ότι ορισμένοι συμπαίκτες μας πήραν, έστω, κάποια χρήματα, σε αντίθεση με μας. Όταν όμως τα άτομα της διοίκησης έρχονταν και μας μιλούσαν, μας έλεγαν πως εκτιμούν το ότι κάνουμε υπομονή και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τον Ολυμπιακό. Στην ομάδα έπαιζαν μόνο επτά-οκτώ παίκτες; Δεν είναι σωστή μεταχείριση αυτή. Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που υπάρχει στον Ολυμπιακό και η ομάδα να βρει και πάλι το δρόμο της. Είναι κρίμα, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με δυναμική και φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα και θέλουν να τη βλέπουν να προοδεύει και να πρωταγωνιστεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις