Θέλουν να κρατήσουν Μπιτάνγκ και Διαμαντόπουλο

Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουν καταθέσει 10 παίκτες προσφυγή κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ωστόσο, μόνο για δύο ποδοσφαιριστές «καίγονται» στον Ολυμπιακό να τους κρατήσουν. Ο λόγος για τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο και Κλάρενς Μπιτάνγκ. Και οι δύο είναι παίκτες που τους υπολογίζουν στον Ολυμπιακό για την ομάδα της νέας χρονιάς και…

…σύμφωνα με πληροφορίες, εφόσον η ομάδα βγει άμεσα από το διοικητικό αδιέξοδο, θα γίνει προσπάθεια να παραμείνουν στον Ολυμπιακό.
Ο Μπιτάνγκ πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του για ολιγοήμερες διακοπές είχε πάρει κάποιο χρηματικό ποσό από τους κ.κ. Βαρούτσικο-Τόρη. Ωστόσο, από τη στιγμή που του οφείλονται κι άλλα χρήματα και κανείς δεν τον έχει ενημερώσει σχετικά με τα οφειλόμενα, ο Μπιτάγνκ πήρε την απόφαση να προσφύγει στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.
Ας ελπίσουμε πως μέχρι την εκδίκαση της προσφυγής (πιθανότατα στις 13 Ιουλίου) θα έχει βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο του Ολυμπιακού, προκειμένου η νέα διοίκηση να έρθει σε επαφή με τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό για να τα βρουν και να αποσύρει την προσφυγή.
Το ίδιο ισχύει και με τον Διαμαντόπουλο, η προσφυγή του οποίου, όπως σας ενημέρωσε το goalpost.gr θα εκδικαστεί τη Δευτέρα 13/7.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις