“Φιλική” ήττα για Βόλο 2004, από ΑΟ Τρίκαλα

Φιλικό αγώνα έδωσε ο Α. Σ. ΒΟΛΟΣ 2004, υποδεχόμενος στο γήπεδο της Αγ. Άννας την ομάδα του  Α.Ο. Τρίκαλα, που αγωνίζεται στην Α’ εθνική γυναικών.Το τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν 1-3 υπέρ των Τρικάλων.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, καθώς στο α΄ ημίχρονο η ομάδα των Τρικάλων κυριάρχησε στο γήπεδο, ήταν σαφώς ανώτερη και πιο έτοιμη κι έδειξε την υπεροχή της πετυχαίνοντας πολύ γρήγορα τρία όμορφα γκολ σ’ αυτό το διάστημα, χάνοντας και μερικές ακόμη πολύ καλές ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ.
Στο β’ 45λεπτο η ομάδα του Βόλου ισορρόπησε το παιχνίδι, έδειξε σαφώς βελτιωμένη με πίεση στο κέντρο κι έχασε μερικές σημαντικές ευκαιρίες, ενώ πέτυχε και ένα γκολ με ατομική ενέργεια της μικρής (μόλις 13 ετών) Καλλιόπης Κομνιώτη, η οποία πίεσε και έκλεψε την μπάλα στην άμυνα των Τρικάλων και πλάσαρε εύστοχα.

Το συγκεκριμένο φιλικό ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για την προπονήτρια του Βόλου, Έλενα Κουσκούνη, να δοκιμάσει πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και να δώσει χρόνο στις μικρές παίκτριες, αφού η ομάδα παρατάχθηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες. Παρόλο που φάνηκαν κάποια προβλήματα στη λειτουργία των γηπεδούχων στο α’ ημίχρονο κυρίως, η γενικότερη εικόνα έδειξε σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό και ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Στο φιλικό του Σαββάτου αγωνίστηκαν οι παρακάτω παίκτριες:
Μιχαλακάκη, Νικάκη, Αβντόλι, Τσελίκα, Βαϊνοπούλου, Βέτσικα, Ογκίτσι, Κέκου, Γρηγοριάδη, Γεωργολοπούλου, Κομνιώτη, Πούλιου, Πάσχου, Κυριάκου.

*Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι παίκτριες του ΒΟΛΟΣ 2004 είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη στον πρόεδρο της ομάδας, προσφέροντας του μια τούρτα γενεθλίων και δίνοντας του τις ευχές τους, αφού είχε τα γενέθλια του.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις