Παρουσίασε Φέστα η ΑΕΛ

Ο νέος τεχνικός της Λάρισας, Τζιανλούκα Φέστα, παρουσιάστηκε από τη θεσσαλική ΠΑΕ και δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρίσκεται εκεί, ενώ ευχαρίστησε προσωπικά τον Αλέξη Κούγια για την ευκαιρία που του έδωσε.

Επίσης, ο 49χρονος Ιταλός πρόσθεσε ότι έχει φίλους που έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζιανλούκα Φέστα στην παρουσίασή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ευχαριστώ τον Αλέξη Κούγια που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Ανυπομονώ να προπονήσω την ομάδα και να γνωρίσω τους παίκτες, ώστε να τους βοηθήσω να αυξήσουν την απόδοσή τους».

– Για τους στόχους του στην ΑΕΛ: «Είμαι μαχητής. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα περιβάλλον για να βελτιώσουν οι ποδοσφαιριστές τις ικανότητές τους. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο και μένουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Βέβαια, θέλω να μεταφέρω τον ενθουσιασμό και την ενέργειά μου στους παίκτες για την αναμέτρηση του Σαββάτου».

– Για την ΑΕΛ είπε: «Είναι ένα καλό κλαμπ με καλή ιστορία. Μίλησα μάλιστα και με φίλο μου που είχε παίξει απέναντι στην ΑΕΛ με τη Σαμπντόρια (πριν από 33 χρόνια). Έχω παρακολουθήσει το ελληνικό πρωτάθλημα γιατί έχω φίλους που έχουν αγωνιστεί σ’ αυτό, όπως είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις