Π. Γκουγκουτούδης: Το ρόστερ είναι ακόμη ανοιχτό

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, ενόψει της έναρξης της νέας χρονιάς τόνισε πως στόχος του συλλόγου είναι η δημιουργία ενός νεανικού και φρέσκου συνόλου, το οποίο να είναι σε θέση να σταθεί στις εθνικές κατηγορίες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Βρισκόμαστε ένα μήνα μετά την έναρξη προετοιμασίας και στο στάδιο του μονταρίσματος της ομάδας. Είχαμε την ατυχία με τον τραυματισμό του Γιώργου Ίλτσογλου. Του ευχόμαστε περαστικά και να γυρίσει στην ομάδα υγιής. Το ρόστερ είναι ακόμη ανοιχτό. Ψάχνουμε κάτι, το οποίο θα αλλάξει κάποιες ισορροπίες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο νεανικό και φρέσκο, το οποίο θα μπορεί να σταθεί στις εθνικές κατηγορίες, έτσι ώστε να διατηρήσει τα κεκτημένα από την περσινή πετυχημένη περίοδο.

Παράλληλα, θέλουμε να βγουν και νέα παιδιά μπροστά, τα οποία αποτελούν το μέλλον του μαγνησιώτικου μπάσκετ. Να πάρουν τις όποιες ευκαιρίες για να παίξουν σε ανώτερο επίπεδο».

Για τους Στύλλα και Κώστουλα, αν θα αποκτηθούν από τον Ολυμπιακό: «Ο Στύλλας είναι παίκτης μας και προπόνηση με την ομάδα. Όσο για τον Αποστόλη Κωστούλα  είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του. Από κει και πέρα δεν είναι δικό μου θέμα για το αν θα επιτευχθεί κάποια συμφωνία με τον Γ.Σ. Βόλου Είναι ένα παιδί το οποίο το μέλλον του ανήκει και αξίζει να πάρει μία ευκαιρία να παίξει σε ανώτερο επίπεδο, από αυτό των τοπικών πρωταθλημάτων.

Όπως προείπα, το ρόστερ είναι ανοιχτό και ψάχνουμε για κάτι, το οποίο θα μπορέσει να μπει ομαλά στην ομάδα. Δεν θα μπούμε σε διαδικασίες να φέρουμε καλαθοσφαιριστές, που θα πάρουν την ευκαιρία που ενδεχομένως θα δοθεί στα νέα παιδιά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις