Μπούις: «Έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, δεν ξέρω τι θα γίνει»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, δήλωσε ο Φάντζιο Μπούις στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με την Κέρκυρα. Ο Βέλγος τεχνικός απέδωσε την ήττα στην ατυχία ενώ δεν ξεκαθάρισε για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την πρόταση που δέχθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ο κ. Μπούις δεν απέκλεισε να υπάρξουν εξελίξεις στον πάγκο της Νίκης, που φουντώνουν τα σενάρια για αντικατάστασή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάντζιο Μπούις:

«Όταν μία ομάδα Γ’ Εθνικής μπορεί να επιβάλει τον ρυθμό της σε όλο τα 90λεπτο κόντρα σε μία ομάδα που θεωρείται από τις καλύτερες στη δεύτερη κατηγορία, τότε μόνο περήφανοι μπορεί να είμαστε και γι’ αυτό θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για την προσπάθεια που κάνανε. Μας αδικείτο αποτέλεσμα και αν έπρεπε μία ομάδα να κερδίσει, ήταν η Νίκη. Χάσαμε όμως από μία αδράνεια σε μία στημένη φάση και δυστυχώς όταν δέχεσαι τέτοια γκολ, είναι δύσκολο να πάρεις κάτι από αυτά τα παιχνίδια. Συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες, ευχαριστούμε τον κόσμο, που παρά την ήττα δεν στεναχωρήθηκε γιατί είδε την ομάδα να προσπαθεί. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Κέρκυρας και εύχομαι να πετύχει τους στόχους της»

Για τις αλλαγές και κατά πόσο βοήθησαν την ομάδα: «Τα παιδιά που μπήκαν βοήθησαν πάρα πολύ. Φρεσκάραμε λίγο την ομάδα, ειδικά στην επίθεση».

Για το παιχνίδι με τον Θησέα κι αν η ήττα επηρεάσει αρνητικά τους ποδοσφαιριστές: «Θα είμαστε έτοιμοι. Το αποτέλεσμα δεν θα επηρεάσει επειδή η εμφάνιση ήταν καλή και από ατυχία χάσαμε το παιχνίδι. Σήμερα δεν φτάσαμε στο επίπεδο της εμφάνισης με τη Δόξα Δράμας. Ίσως κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού των ποδοσφαιριστών υπήρχε το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Εγώ είμαι όμως απόλυτα ευχαριστημένος γιατί δεν είδα διαφορά με την αντίπαλη ομάδα»

Για το δημοσίευμα κυπριακής ιστοσελίδας που τον φέρνει να έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας: «Ναι έχω δεχθεί πρόταση»

Στη συνέχεια ο κ. Μπούις ρωτήθηκε αν έχε συμφωνήσει με την άλλη ομάδα: «Όχι, βέβαια, αφού είμαι εδώ», απάντησε ο τεχνικός της Νίκης όμως δεν ξεκαθάρισε τι θα κάνει καθώς στην ερώτηση αν υπάρξουν εξελίξεις ο Βέλγος τεχνικός είπε: «Δεν ξέρω. Αυτό θα το δούμε»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις