Στους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΚ ΑΟ Σελλάνων και Απόλλων Μακρυχωρίου

Στη Μητρόπολη κόντρα στην τοπική Δόξα αγωνίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (26/9) ο ΑΟ Σελλάνων στο πλαίσιο της γ’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΚ.

Οι “κυανόλευκοι” παίζοντας ανά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο κατάφεραν να πάρουν “σβηστά” τη νίκη – πρόκριση με σκορ 1-3.

Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον ΑΟΣ, καθώς στο 16′ άνοιξαν το σκορ, όταν ο Βαγγελάκος επιχείρησε ένα σουτ, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Μπούσδρα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Ράντου.

Στο 28′ ήρθε η απάντηση από πλευράς φιλοξενούμενων που με τον Κοντό έφεραν το ματς στο 1-1, αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟΣ αύξησε την πίεσή του, έχασε κάποιες ευκαιρίες, για να λύσει τελικά τον γόρδιο δεσμό με το γκολ του Τσιρογιάννη στο 80′. Το τελικό 1-3 σημείωσε στο 90′ ο Τζέκος, ο οποίος πέρασε στο δεύτερο 45λεπτο ως αλλαγή.

Αξίζει να τονίσουμε πως ο Αλέξανδρος Κούρτογλου έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του μοιράζοντάς τους συγχαρητήρια μετά τη λήξη του ματς.

Πλέον το βάρος στον ΑΟ Σελλάνων πέφτει στην κυριακάτικη (30/9) αναμέτρηση με τη Στυλίδα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Την πρόκριση στους «8»  του Κυπέλλου ΕΠΣΚ πήρε και ο Απόλλων Μακρυχωρίου ο οποίος εκτός έδρας επικράτησε του Σώκρατες με 1-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Απόλλωνα που στο 11′ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Ξέρρα. Μάλιστα, πήγε στην ανάπαυλα με το υπέρ του 0-1.

Στο δεύτερο μέρος έδειξε να “καθαρίζει” το ματς, όταν στο 59′ ο Αποστόλης Τεντολούρης έκανε το 0-2 από την άσπρη βούλα.

Στο 64′ όμως ο Γεωργαντζάς μείωσε σε 1-2, βάζοντας ξανά στο κόλπο τον Σώκρατες που είχε και δοκάρι με τον Ζαραμπούκα στο 77′. Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα του Μακρυχωρίου να παίρνει τη νίκη – πρόκριση με σκρο 1-2.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δυο γκολ που δεν μέτρησαν.

Karditsasport.gr

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις