Με το …δεξί ο Ζιώγας στον Πιερικό

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Πιερικός επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Κολινδρού στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας.

Στο επίσημο ντεμπούτο του Μιχάλη Ζιώγα στην τεχνική ηγεσία, ο Πιερικός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και έφτασε στη νίκη χάρη σε τέρματα των Στέφανου Κραγιόπουλου και Δαδάκου. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο 45’ με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μάνου Κραγιόπουλου, ενώ ο δεύτερος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Τραούδα στο 81’ μετά από σέντρα του Σκλιοπίδη και «σφράγισε» τη νίκη του Πιερικού. Οι «μελανόλευκοι» είχαν και δύο δοκάρια με τους Βερνάρδο (8’), Κραγιόπουλο Στ. (31’), ενώ η Αναγέννηση έχασε πέναλτι στο 90’ όταν ο Κούζας απέκρουσε την εκτέλεση του Γκουνταμάνη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ (Μποταΐτης): Τραούδας Ν., Σεραφειμίδης, Γκουδάρας Ελ. (80’ Γκουδάρας Κ.), Κοσμίδης, Μισιούδης Α., Μποταΐτης (85’ Χερακάκης), Μισιούδης Κ. (74’ Ρενάτο), Μπουρανής, Μαντζουράκης, Παναγιωτίδης (74’ Καψιούλας), Γκουνταμάνης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ζιώγας): Κούζας, Σκλιοπίδης, Λαζαρίδης, Κραγιόπουλος Στ., Χατζηδίμπας (82’ Λαμπίρης), Καρτσαμπάς Αθ., Κυπαρίσσης Γ. (85’ Κριεμάντι), Κραγιόπουλος Μ. (73’ Καρτσαμπάς Αλ.), Σεχολάρι (31’ λ.τ. Δαδάκος), Κωτσιαρίδης, Βερνάρδος.

*Προ του αγώνα τελέστηκε ο ετήσιος αγιασμός της Αναγέννησης Κολινδρού στο γήπεδο «Ηλίας Δούλιας» παρουσία εκπροσώπων της διοίκησης, αλλά και των ποδοσφαιριστών. Ο αγιασμός τελέστηκε από τους πατέρες Παναγιώτη και Χρήστο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις