Φιλικά με Παναθηναϊκό στην Παιανία η Ακαδημία της Δάφνης

Φιλικά παιχνίδια με τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού θα δώσει το προσεχές Σάββατο η ακαδημία ποδοσφαίρου της Δάφνης, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δάφνης:

«Κατόπιν προσκλήσεως της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το ερχόμενο Σάββατο 29.09.2018 η ακαδημία μας (γεννηθέντες 2008-2009) θα μεταβούν στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία, προκειμένου να λάβουν μέρος σε φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΑΕ. Η συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκίνησε από την περσινή χρονιά όταν και επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις για την συμμετοχή των τμημάτων μας σε φιλικούς αγώνες, με τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας φέτος θα πραγματοποιηθούν αρκετά ταξίδια προκειμένου οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ να διαπιστώσουν την εξέλιξη των αθλητών μας. Αντίστοιχα την φετινή αγωνιστική χρονιά τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού θα επισκεφτούν την πόλη του Βόλου, ώστε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία, συμμετέχοντας σε φιλικούς αγώνες που θα διοργανωθούν στον Βόλο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κωνσταντίνο Ταράση, υπεύθυνο ακαδημιών και τον κ. Άγη Μερεμέτη προπονητή των τμημάτων ακαδημιών για την πρόσκληση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπως και τον κ.  Εμμανουήλ Ματσαδέ υπεύθυνο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την συνεργασία του στο θέμα της μετάβασης της ομάδας μας στον αγώνα του πρωταθλήματος της ΣούπερΛιγκ.

Τέλος, μετά την διεξαγωγή των φιλικών παιχνιδιών όλοι οι αθλητές μαζί με τους προπονητές και τους συνοδούς θα μεταβούν στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α., προκειμένου να παρακολουθήσουν το αγώνα της Σούπερ Λιγκ μεταξύ  της ομάδας του Παναθηναϊκού και της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννενα. Την αποστολή της ομάδας στην πόλη των Αθηνών θα ακολουθήσουν ο υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Μελέτης Γιούργας, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και οργάνωσης κ. Ελευθερία Μποτίνη και ο προπονητής των τμημάτων κ. Κωνσταντίνος Παπαστεργίου».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις