Πιο άπειρος από τον Γκεστράνιους ο διαιτητής που επέλεξε η ΚΕΔ για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Ο Σάντρο Σάρερ από την Ελβετία ορίστηκε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική της Super League.

Μαζί με τον 30χρονο ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του, Σλάνταν Γιοσίποβιτς και Μπεκίμ Ζογκάρι, τέταρτος θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι το μέλος της ΚΕΔ, Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μάριν, όπως είχε συμβεί και στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ πριν από λίγες ημέρες.

Ο Σάρερ είναι διεθνής από το 2015 και ανέβηκε πρόσφατα στη δεύτερη κατηγορία, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που θα βρει κάποια ελληνική ομάδα στον δρόμο του.

Ο Ελβετός ρέφερι έχεις σφυρίξει σε μόλις τρία ματς των ομίλων του Europa League κι έναν του Nations League, κάτι που σημαίνει ότι οι παραστάσεις του στο υψηλό επίπεδο είναι λιγότερες ακόμα κι από του Ματίας Γκεστράνιους που είχε οριστεί στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Με την επιλογή της αυτή, η ΚΕΔ δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν εμπιστεύεται τους Ελληνες διαιτητές, προτιμώντας έναν νέο διαιτητή από το εξωτερικό με ελάχιστες ευρωπαϊκές παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις