Δεν υποτιμούν τον Οικονόμο στον Ολυμπιακό Β.

Από την Τσαριτσάνη αρχίζει φέτος η προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή τον Οικονόμο, με αποκλειστικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Περικλής Αμανατίδης γνωρίζει πολύ καλά πως οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες κι εκείνο που τονίζει καθημερινά στους παίκτες του είναι, πως θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν μακριά από την έδρα τους, με ομάδες Γ’ Εθνικής του 4ου ομίλου, πως είναι μια κλάση πάνω, κερδίζοντας τα Μετέωρα, τον ΑΟ Σελλάνων και την Στυλίδα, παρότι γνώρισαν την ήττα από τον Αλμυρό.

Με εξαίρεση το ματς στον Αλμυρό, οι παίκτες του Ολυμπιακού βρήκαν εύκολα δίχτυα, σκοράροντας εννέα γκολ σε τρία παιχνίδια, ενώ η ανασταλτική τους λειτουργία ήταν πολύ καλή. Η τεχνική ηγεσία θέλει από τους ποδοσφαιριστές να παίζουν γρήγορο, απλό και πιεστικό ποδόσφαιρο, η ομάδα έχει επιθετική φιλοσοφία κι αυτό θα προσπαθήσει να το δείξει και στην Τσαριτσάνη, απέναντι στον Οικονόμο.

Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα αναμένεται να παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερη, αποκτώντας μεγαλύτερη ομοιογένεια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις