Ολυμπιακός Β.: Λέει ΝΑΙ σε Βολιώτισσες με πλούσιο ταλέντο

Μια εντελώς διαφορετική ομάδα αναμένεται να δουν φέτος οι Βολιώτες φίλαθλοι. Αναφερόμαστε στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου που θ’ αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία και που αναμένεται να συγκεντρώσει επάνω της τα βλέμματα του φίλαθλου κόσμου του μπάσκετ. Κι αυτό για δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος είναι πως θ’ αποτελείται με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής και της τεχνικής ηγεσίας, μετά από πολλά-πολλά χρόνια κατά 90% από Βολιώτισσες καλαθοσφαιρίστριες και ο δεύτερος είναι πως…

…ο μέσος όρος ηλικίας της θα είναι εξαιρετικά χαμηλός, αφού η 12αδα αναμένεται να πλαισιώνεται από 5-6 αθλήτριες 15 και 16 ετών.

Ο Ολυμπιακός Β. κατά τη μεταγραφική περίοδο ενισχύθηκε από τρεις 15χρονες καλαθοσφαιρίστριες τις Ντελή, Χούτα, Διαμαντοπούλου, ενώ στην πρώτη ομάδα αναμένεται να προωθηθούν από το τμήμα κορασίδων οι Πόπιντσουκ, Αρτεμισίου, Στάμου. Κοντά τους, προστέθηκαν και δύο φοιτήτριες οι Αγκάνη και Γαλαιτσάτου. Ετσι, τα οκτώ νέα πρόσωπα θα είναι από 15-19 ετών. Κορίτσια πλούσια σε ταλέντο και με διάθεση για διάκριση.

Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης θα έχει στη διάθεσή του τον έμπειρο περσινό κορμό και πλούσιο νεανικό έμψυχο υλικό, που διψά να παίξει καλό μπάσκετ. Θα “παντρέψει” δηλαδή με σκληρή δουλεά την εμπειρία με το ταλέντο με σκοπό τη δημιουργία ενός αξιόλογου συνόλου. Το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός Β. δείχνει να προχωρά στην επόμενη μέρα και σε ανανέωση του υλικού του με κορίτσια από το Βόλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις