ΕΠΣΘ: Το “νέο” Βασδέκειο… έδρα των Μικτών ομάδων

Αλλαγή αναμένεται να υπάρξει στην έδρα των Μικτών ομάδων, καθώς σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι σκέψεις των ιθυνόντων να μετακομίσουν αυτές στο Βασδέκειο, μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στο ΕΑΚ.

Ο ανακαινισμένος αγωνιστικός  χώρος με σύγχρονο συνθετικό τάπητα, που σύντομα θα παραδοθεί προς χρήση, το όλο σύνολο των εγκαταστάσεων, αλλά κυρίως ότι οι χώροι αποδυτηρίων βρίσκονται σε άριστη κατάσταση κοντά στον αγωνιστικό χώρο, έτσι όπως αρμόζει, οδηγούν στην απόφαση της αλλαγής έδρας.

Επιπλέον το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου, δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα σε ότι έχει να κάνει με τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μικτών ομάδων, που αρχίζουν περί τα τέλη Οκτωβρίου.

Η όλη σκέψη αλλαγής έδρας, από την ΕΠΣΘ αντιμετωπίζεται ως αναβάθμιση για τις Μικτές ομάδες, όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει κι ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Περικλής Λασκαράκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, λέγοντας χαρακτηριστικά τότε, πως το βοηθητικό του ΕΑΚ θα ήταν ιδανικό ως έδρα, με την προϋπόθεση όμως ότι εκεί θα υπήρχαν αποδυτήρια, κάτι που δεν συμβαίνει αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα το γήπεδο να χάνει πολύ από τη λειτουργικότητά του…

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις