Blue Club: «Προδοσία Μπούις – Εμπιστοσύνη στη διοίκηση»

Την εμπιστοσύνη τους στη διοίκηση αλλά και την οργή τους για τον τρόπο που αποχώρησε  ο  Φάντζιο Μπούις, εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσή τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης Βόλου και συγκεκριμένα το Blue Club. Επίσης οι κυανόλευκοι οπαδοί δηλώνουν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια της ομάδας κόντρα στην Κέρκυρα και επισημαίνουν πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια ταπεινά και στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:

«Παίξτε καλά κι ας χάσουμε! Αυτό είναι που λέμε τόσα χρόνια, αυτό πιστεύουμε και τώρα. Γι’ αυτό και την Τετάρτη φύγαμε ευχαριστημένοι από το γήπεδο. Λίγο πικραμένοι βέβαια, γιατί αξίζαμε κάτι παραπάνω, αλλά πάνω απ’ όλα ευχαριστημένοι. Τώρα, όμως, θέλουμε να συνεχίσουμε ταπεινά και με τα κεφάλια κάτω γιατί αρχίζει το πρωτάθλημα και θα βρούμε μπροστά μας “ύπουλα” παιχνίδια. Το μόνο που ζητάμε είναι να παίξετε το ποδόσφαιρο που ξέρετε, αυτό που μας δείξατε στα τελευταία επίσημα παιχνίδια.

Τέλος όσον αφορά το θέμα προπονητή, μπορούμε να μιλήσουμε ανοιχτά πλέον για προδοσία. Αν θυμόμαστε καλά από την αρχή που ήρθε ο κύριος Μπούις στην ομάδα μέχρι τώρα, για όσα στραβά συνέβαιναν, πάντα κάποιος άλλος έφταιγε (π.χ. Ξηροφώτος). Ο ίδιος πάντα έβγαζε την ουρά του απ’ έξω χωρίς να αναλάβει πότε το μερίδιο της ευθύνης του. Τώρα που του δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξει τι τελικά αξίζει, προφανώς νιώθει λίγος και δεν αντέχει να σηκώσει το βάρος της ομάδας μας. Για εμάς είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό! Στην ομάδα μας έχουμε συνηθίσει από ηρωικές εξόδους των προέδρων και παραγόντων γενικά. Μια τέτοια φαίνεται ότι πήγε να κάνει και ο κύριος Μπούις! Μετά από δυο καλές εμφανίσεις βγήκε να μας πει ότι τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω και να φύγει σαν κύριος. Ντροπή και μόνο ντροπή. Μας θυμίζει περιπτώσεις απόστρατων αρχηγών του στρατού που όσο ήταν εν ενεργεία έκαναν την πάπια στους εκάστοτε πολιτικούς, αλλά μετά την αποστράτευσή τους το παίζουν μάχιμοι και παντογνώστες στα τηλεοπτικά κανάλια.

Τέλος να επισημάνουμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη στη διοίκηση και πιστεύουμε θα κάνει το καλύτερο για την ομάδα μας.

Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΝΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις