Κούγιας: «Ανεβάζω το επίπεδο της Λάρισας»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο ASTRA TV για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στους “βυσσινί” και τόνισε την αναγνώριση της προσφοράς του από τους φιλάθλους της ΑΕΛ.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της ΑΕΛ, ενώ στάθηκε και στην κόντρα που υπάρχει με μερίδα οπαδών της ομάδας, αλλά και την αναγνώριση της οποίας τυγχάνει από την πλειονότητά τους, όπως τόνισε.

Μεταξύ άλλων είπε ότι: «Είμαι ικανοποιημένος. Είμαι περήφανος. Εάν κάνετε μία βόλτα μαζί μου όπως έκανα αυτές τις δυο ημέρες που είχα το δικαστήριο στη Λάρισα στις πλατείες, στους δρόμους, γύρω από το δικαστήριο, μέσα στο δικαστήριο, θα βλέπατε πόσο οι άνθρωποι χαίρονται που ηγούμαι εγώ αυτού του εγχειρήματος μετά από τόσα χρόνια, χαίρονται ιδιαίτερα γιατί με το όνομά μου ανεβάζω το επίπεδο της Λάρισας όπως λένε και οι ίδιοι και δεν μιλάμε για τα αλητάκια αυτά των δήθεν οργανωμένων, ούτε για τους επαγγελματίες παράγοντες της Λάρισας που μόνο κακό έχουν κάνει στην ομάδα και μόνο κριτική κάνουν. Μιλάμε για τον ανιδιοτελή κόσμο, τους οικογενειάρχες, τους παππούδες, τα παιδιά, τα σχολεία, το πώς έρχονται να φωτογραφηθούν μαζί μου, το πώς με καλούν να κάνω διαλέξεις στα σχολεία οι καθηγητές τους. Άρα λοιπόν, ακούστε τι συμβαίνει: υπάρχει μία τεθλασμένη εικόνα την οποία τη δημιουργούν τα site τα οποία είναι ανώνυμα…». 

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο: