Ο Γιώργος Κούτσης νέος τεχνικός της Νίκης Βόλου

Τον Γιώργο Κούτση επέλεξε η διοίκηση της Νίκης ως αντικαταστάτη του Φάντζιο Μπούις, με τον Αθηναίο τεχνικό να αναλαμβάνει άμεσα τα ηνία της  βολιώτικης ομάδας. Ο νέος προπονητής των κυανολεύκων είχε συνάντηση σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου, με τον κ. Ιμεράι, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας και μετά από ολιγόωρη συζήτηση συμφώνησαν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ο 45χρονος προπονητής έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής με 209 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 164 στη Β’ και μόλις 22 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική στην αρχή της καριέρας του με τη φανέλα του Πανναυπλιακού. Στο πλούσιο βιογραφικό του, ξεχωρίζουν οι πέντε του συμμετοχές με την Εθνική ομάδα ενώ έχει παραστάσεις από τον Champions League και το Κύπελλο Κυπελούχων.

Ως προπονητής ο Γιώργος Κούτσης ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2011-2012 στον Αγροτικό Αστέρα (Β’), κι έπειτα, Παναχαική (Β’) 2012-2013 (Νοέμβριο ως Μάρτιο), Φωκικό (Β’) 2013-2014 (όλη τη σεζόν), Ηρακλή Ψαχνών (Β’) 2014-2015 (από αρχή σεζόν ως Νοέμβριο), Ολυμπιακό Βόλου (Β’) 2014-2015 (Νοέμβριο ως Ιανουάριο) και Αγροτικό Αστέρα (Β’) 2014-2015 (Φεβρουάριος ως Μάρτιος).

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του Γιώργου Κούτση έπαιξε η άποψη αρκετών έμπειρων ποδοσφαιριστών της ομάδας που έχουν συνεργαστεί μαζί του καθώς και οι συστάσεις για τον χαρακτήρα του που τον συνοδεύουν.

Ο νέος προπονητής της Νίκης Βόλου θα κοουτσάρει την ομάδα από το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Θησέα.

H ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιώργο Κούτση.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι γεννημένος 10 Σεπτεμβρίου 1973 , έχοντας μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με πάνω απο 450 συμμετοχές σε Α’ και Β’ Εθνική με ομάδες όπως τον Πανελευσινιακό, Άρη, ΠΑΟΚ, Αγροτικό Αστέρα, Ατρόμητο Αθηνών κ.α. αλλά και με συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς και με την Εθνική Ελλάδος.

Έχει διατελέσει προπονητής στον Αγροτικό Αστέρα,την Παναχαϊκή ,τα Ψαχνά ,τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Φωκικό ενώ την περασμένη σεζόν βρισκόταν στον πάγκο του Πανηλειακού με τον οποίο τερμάτισε στην 3η θέση του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις