Η Σούπερ Λιγκ απειλεί να κάνει πίσω στην αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων

Μπορεί η Super League να συμφώνησε στην αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών και επτά ΠΑΕ να τα βρήκαν με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα, όμως έπειτα από το ΔΣ της Παρασκευής (28/09) άλλαξε στάση κι απειλεί ότι θα κάνει πίσω σε περίπτωση που η ΕΠΟ δεν πάρει πίσω την απόφασή της για τον υποβιβασμό.

Συγκεκριμένα, ο συνεταιρισμός θέλει να ισχύσει κανονικά η προκήρυξή του όσον αφορά τον υποβιβασμό, δηλαδή να υποβιβαστούν τρεις και να ανέβει μόνο ο πρωταθλητής της Football League, και να μην υπάρξει αγώνας μπαράζ του 13ου  με τον δεύτερο της Football League.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Αποφάσισε να εμείνει στην ψηφισθείσα προκήρυξη (δηλαδή στον υποβιβασμό τριών ομάδων μόνο-χωρίς διεξαγωγή μπαράζ) και σε περίπτωση που αυτό δε γίνει δεκτό από την ΕΠΟ τότε θα επανεξετάσει τη θέση του συνολικά ως προς το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

2/ Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος της S.L. να καταρτίσει τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και να συγκαλέσει την ετήσια Γενική Συνέλευση η οποία θα κρίνει επ’ αυτών.

3/ Εγκρίθηκε το πρόγραμμα 7ης-11ης αγωνιστικής το οποίο θα αναρτηθεί εντός των προσεχών ημερών προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα ικανοποίησης σχετικών αιτημάτων.

4/ Το αίτημα της ΠΑΕ Άρης για τον ορισμό ξένων διαιτητών θα διαβιβαστεί στην ΚΕΔ».