Το θέατρο του παραλόγου η Σούπερ Λιγκ, σωπαίνει ο Βασιλειάδης

Θέμα με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών προέκυψε έπειτα από το ΔΣ της Super League, με τα μέλη του συνεταιρισμού να απειλούν ότι θα κάνουν πίσω αν η ΕΠΟ δεν πάρει πίσω την απόφασή της για τη διεξαγωγή μπαράζ για μία θέση στην πρώτη τη τάξει κατηγορία μεταξύ του 13ου και του δεύτερου της Football League.

Οι πρόεδροι των ομάδων δεν αναλογίζονται ότι το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους ίδιους να έχουν δεχτεί την αναδιάρθρωση, με επτά ΠΑΕ να έχουν συμφωνήσει με την ΕΡΤ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων.

Όλες αυτές οι σουρεαλιστικές καταστάσεις λαμβάνουν χώρα μπροστά στα μάτια της Επιτροπής Παρακολούθησης, η οποία βλέπει συμπεριφορές που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν σοβαρές και πηγαίνουν το ποδόσφαιρο πολλά βήματα πίσω.

Θεατής σε όλο αυτό το σκηνικό είναι και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος βλέπει το οικοδόμημά του να καταρρέει.

Τώρα που η αγαπημένη του Super League απειλεί να τινάξει τα σχέδιά του στον αέρα θα βγάλει κάποια διαρροή, όπως είχε κάνει στην ΕΠΟ έπειτα από εσφαλμένη ενημέρωση, ή θα προτιμήσει να σωπάσει, παρακολουθώντας το θέατρο του παραλόγου, με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους του συμπαίκτες;

Πηγή: soccerplus.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις