Στοπ της Αστυνομίας σε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού Β.

Μπορεί οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου να ετοίμαζαν εκδρομή για την Τσαριτσάνη, για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Οικονόμο, ωστόσο, η αστυνομία με ανακοίνωση που εξέδωσε απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση, βάσεις της απόφασης που εκδόθηκε από την ΓΓΑ.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, ωστόσο, θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο «Γ. Μητσιμοπόνας», καθώς θα μετακινηθούν με τα δικά τους Ι.Χ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, την Παρασκευή (28-09-2018) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ» στο γήπεδο Τσαριτσάνης Ελασσόνας την Κυριακή (30-09-2018) και ώρα 16.00, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «Α.Ο. ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ» για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις