Γιώργος Κούτσης: «Σπανίζουν προσπάθειες όπως της Νίκης Βόλου»

Στο Blue Heart FM φιλοξενήθηκε ο νέος προπονητής της Νίκης Βόλου όπου και μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις για την ομάδα. Ο Γιώργος Κούτσης τόνισε πως αυτό που συμβαίνει στη Νίκη από άποψη οργάνωσης σπανίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ότι το όραμά του συμφωνεί απόλυτα με αυτό των ανθρώπων που διοικούν την ομάδα.

Αναλυτικά:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τις εγκαταστάσεις της ομάδας στις οποίες ξεναγήθηκε

«Αυτή η προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα στη Νίκη Βόλου σπανίζει ειδικά στο ποδόσφαιρο. Κάτι το οποίο είναι τόσο οργανωμένο, μεθοδικό και να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις, για να εξελιχθεί και να αναδειχθεί η ομάδα, δεν το βρίσκεις. Για κάποιον προπονητή του εξωτερικού αυτά θα ήταν τα αυτονόητα. Όμως πρέπει να παραδεχθούμε ότι μέσα σε μία κατάσταση, την οποία βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στην κοινωνία μας και στο ποδόσφαιρο, αντιλαμβάνεστε πως είναι κάτι μοναδικό. Το όραμα των ανθρώπων της Νίκης συμβαδίζει με το δικό μου, δηλαδή το να εξελιχθείς μέσα από μία ομάδα ιστορική, που θέλει να ξαναδώσει το παρών στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αυτό είναι πολύ μεγάλη χαρά και δική μου και των ανθρώπων που ασχολούνται και πολύ περισσότερο αυτό θα το εισπράξει κι ο κόσμος».

Για το αν θα βρίσκεται στον πάγκο στο ματς με τον Θησέα

«Εκτός απροόπτου θα βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας την Κυριακή. Αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δε θα ήθελαν να βρίσκονται στον πάγκο, αλλά εγώ θα ήθελα, από τη στιγμή που ηγούμαι αυτής της προσπάθειας. Δε σας κρύβω ότι το Σάββατο θα είναι για μένα η πρώτη προπόνηση. Θα είμαι παρών, ώστε να γνωρίσω και τα παιδιά από κοντά. Ελπίζω ότι τα παιδιά θα είναι συγκεντρωμένα, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Είναι πρεμιέρα, παρόλ’ αυτά όμως θα πρέπει να δείξουν ένα πρόσωπο αγωνιστικό και πειθαρχημένο, έτσι ώστε να κατακτηθούν οι τρεις πόντοι».

Για την πόλη και τους παίκτες της Νίκης που γνωρίζει

«Γνωρίζω την πόλη του Βόλου, όπως γνωρίζω και τους περισσότερους παίκτες της Νίκης. Κάποιους ποδοσφαιριστές τους ξέρω, γιατί έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, όπως ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, ο Τσεμπερίδης, ο Ρόβας, με τους οποίους η συνεργασία μας ήταν άψογη».

Για το τεχνικό τιμ

«Θα έχω δικό μου τιμ, αλλά στη φάση που βρισκόμαστε τώρα καλό είναι να μη βγάλουμε κάποια ονόματα προς τα έξω ή να δεσμευτούμε έστω και ραδιοφωνικά θα ήταν άστοχο και ανεύθυνο. Μέσα στην επόμενη βδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί η στελέχωση του τιμ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις