Έτοιμος ο Θησέας για το ιστορικό παιχνίδι με τη Νίκη

Έτοιμος για την παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας δηλώσει ο Θησέας. Η ομάδα της Αγριάς έχει πολύ δύσκολο έργο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό στάδιο τη Νίκη, στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, σ’ ένα ιστορικό παιχνίδι για τον Θησέα, καθώς θα είναι το πρώτο της ομάδας στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Οι «πράσινοι» του Κώστα Παπαστεργίου θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, απέναντι σε έναν μεγαλύτερο και δυνατότερο αντίπαλο, με στόχο βέβαια το θετικό αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα έδειξε στα τελευταία φιλικά πολύ καλό πρόσωπο.

Με εξαίρεση τους Υφαντή (χάνει τη χρονιά) και Γαρυφάλλου (βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον σοβαρό του τραυματισμό πέρυσι), όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Βλάχος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Ο Κώστας Παπαστεργίου υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κεφαλά, Κουτσιρίμπα, Βαν ντε Γουΐχε, Αγγελή, Γιαουπλάρι, Κοτζαθανάση, Γαλανόπουλου, Καψιώτη, Χατζησταμάτη, Οικονόμου, Αγιασιώτη, Δημητριάδη, Πέτση, Σφάκα, Ζάχο, Φραγκογιάννη, Παπαϊωάννου, Βλάχο, Κακάλια και Παναγιώτου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις