Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για το ματς με Οικονόμο

Πανέτοιμος δηλώνει ο Ολυμπιακός Βόλου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με την τεχνική ηγεσία να βάζει τις τελευταίες… πινελιές, πριν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη (Κυριακή 30/9). Μέσα από τα φιλικά παιχνίδια ο Ολυμπιακός έδειξε στοιχεία συγκροτημένης ομάδας, η οποία προσπαθεί και παίζει σωστό ποδόσφαιρο, έχοντας καλή ανάπτυξη και πλάνο στο παιχνίδι της. Ο Περικλής Αμανατίδης είναι απαιτητικός προπονητής και θέλει να βλέπει τους παίκτες του να είναι προσηλωμένοι στο στόχο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Για ένα δίμηνο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δουλέψει σκληρά στην προετοιμασία, έχουν καταφέρει να «δέσουν» σε μεγάλο βαθμό, ως ομάδα, αν και με την πάροδο του χρόνου και από παιχνίδι σε παιχνίδι, το βολιώτικο συγκρότημα θα παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερο.

Η τεχνική ηγεσία έχει κατασταλάξει σ’ ένα βασικό κορμό παικτών, αν κρίνουμε από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στα πιο δυνατά φιλικά προετοιμασίας, με Άρη, Απόλλωνα Λάρισας, Ηρακλή και ΑΕΛ.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο στο βοηθητικό του ΕΑΚ και στη συνέχεια ο Περικλής Αμανατίδης θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Πιθανότατα στην αποστολή θα είναι ο Κώστας Φλίγκος. Από εκεί και πέρα ο Μπάμπης Οικονομόπουλος δεν είναι ακόμη έτοιμος, ενώ τραυματίας παραμένει ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης (βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας). Θυμίζουμε, πως θα απουσιάσει και ο επίσης τραυματίας Αντώνης Καμπλιώνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις