Στοίχημα: Με Τουν και Σαν Λορέντζο (video)

Σούπερ Σάββατο έχουμε μπροστά μας, με σπουδαία ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη, τα οποία, όμως, ενδείκνυνται κυρίως για… τηλεθέαση, καθώς οι στοιχηματικές ευκαιρίες σήμερα προκύπτουν από λιγότερο “λαμπερά” παιχνίδια!

Η προσοχή μας, επομένως, θα στραφεί στις “μικρές” κατηγορίες της Αγγλίας την Ελβετία και την Αργεντινή, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, ενώ μία ακόμη επιλογή προκύπτει και από το κουπόνι στοιχήματος του μπάσκετ.

Δεν χάνει η Τουν

Ξεκινάμε με Α’ Ελβετίας και την αναμέτρηση Τουν – Γιουνγκ Μπόις. Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, διατηρούνται αήττητοι στα επτά τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κερδίσει στα πέντε από αυτά. Οι εν ενεργεία πρωταθλητές, από την πλευρά τους, έχουν ήδη διαφορά δέκα βαθμών από τον 2ο της κατάταξης, ο οποίος είναι ο σημερινός τους αντίπαλος, δε θα… έρθει το τέλος του κόσμου αν δεν κερδίσουν, ενώ θα έχουν το μυαλό τους και στο μεγάλο ματς που ακολουθεί μεσοβδόμαδα με την Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τουν δείχνει μέχρι στιγμής η μοναδική ομάδα που μπορεί να κοντράρει τη Γιουνγκ Μπόις και αξίζει να ασχοληθούμε με το 1Χ το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Κερδίζει η Σαν Λορέντζο

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Αργεντινής και τον αγώνα Σαν Λορέντζο – Ατλέτικο Τουκουμάν. Επιτέλους νίκη για την Σαν Λορέντζο, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Πατρονάτο, πανηγυρίζοντας το πρώτο της “τρίποντο” στη Σουπερλίγκα μετά από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από το Κόπα Σουνταπερικάνα, πλέον στρέφει την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου χρειάζεται ένα καλό σερί για να “ξεκολλήσει” από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Βρίσκει απέναντί της την Τουκουμάν, η οποία αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα της, καθώς ακολουθεί το σπουδαίο ματς με την Γκρέμιο για το Κόπα Λιμπερταδόρες, στο οποίο η ομάδα από την Αργεντινή θα επιδιώξει να ανατρέψει το 2-0 με το οποίο ηττήθηκε στο πρώτο ματς στη Βραζιλία. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς, θα είναι 100% συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, στην “εξίσωση” μπαίνει και ο παράγοντας έδρα, με τα δεδομένα να μας οδηγούν στον “άσσο”, σε απόδοση 2.00.

Ανώτερη η Ντέρμπι

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από την αγγλική Τσάμπιονσιπ και την αναμέτρηση Μπόλτον – Ντέρμπι. Οι Γουόντερερς πραγματοποίησαν θετική εκκίνηση στη φετινή σεζόν, η συνέχεια, όμως, δεν είναι ανάλογη, δείχνουν να βρίσκονται εκτός φόρμας και στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους αγνοούν τη νίκη, με απολογισμό τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Η Ντέρμπι, από την άλλη, πηγαίνει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μετά τον θρίαμβο στο Λιγκ Καπ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία απέκλεισε στα πέναλτι, στο πρωτάθλημα πορεύεται περίφημα μέχρι στιγμής, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα έξι πιο πρόσφατα ματς της (4-1-1), σήμερα έχει το προβάδισμα και θα τη στηρίξουμε επιλέγοντας το “διπλό” σε απόδοση 2.10.

Over από τη Γερμανία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Γερμανίας, Μπραουνσβάιγκ – Όλντενμπουργκ. Η Όλντενμπουργκ ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες της προηγούμενης σεζόν στην Μπουντεσλίγκα, διαθέτοντας την τέταρτη κορυφαία επίθεση, με 86 πόντους κατά μέσο όρο, δεχόταν, όμως, 83. Συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή και χωρίς μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, η αγωνιστική συμπεριφορά της αναμένεται να είναι παρόμοια και φέτος. Αντιμετωπίζει σήμερα μία ομάδα που ποτέ δεν ήταν σοβαρή αμυντικά και είναι συνηθίζει να τρέχει και να σουτάρει πολύ. Περιμένουμε αρκετά μεγάλο σκορ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα πάμε με το Over 165.5 πόντους, σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Τα βίντεο για τα παιχνίδια Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα & ΟΦΗ – ΑΕΚ

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ ΓιάννιναΚώδικας:

ΟΦΗ – AEK

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις