Εκτός με Θησέα και ο Δωματάς

Τον Θησέα θα υποδεχθεί αύριο (30/09) στις 4:00μ.μ. στο Πανθεσσαλικό, η Νίκη Βόλου, στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι με τον Γιώργο Κούτση στον πάγκο τους θα επιδιώξουν να μπουν με το δεξί στην κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας στόχο να τερματίσουν στην πρώτη προνομιούχο θέση.

Στο πρώτο επίσημο ματς του πρωταθλήματος ο νέος τεχνικός των κυανολεύκων δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις ποδοσφαιριστές. Εκτός του Χρήστου Τζιώρα που καθημερινά ανεβάζει στροφές και του Αλέξη Τσεμπερίδη που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού του, ο Γιάννης Δωματάς προστέθηκε στο απουσιολόγιο, λόγω μίας θλάσης πρώτου βαθμού που αποκόμισε κατά τη χθεσινή προπόνηση. Η επιστροφή του 26χρονου μεσοεπιθετικού στις προπονήσεις αναμένεται μετά από την πάροδο πέντε ημερών, που σημαίνει πως δύσκολα θα είναι έτοιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Στυλίδα.

Στην αποστολή ο νέος τεχνικός της Νίκης Βόλου συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Αποστολίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς, Φάμπιο, Λάιος, Παπαδήμας, Μετούσι, Ματθαίου, Αναστασίου, Ντινιωτάκης, Κυριαλάνης, Βουρδάκης, Μέτσε, Ιορδανίδης, Καντούτσης, Μεκένγκο, Θ. Παπαδόπουλος, Λόρι Κέρι, Βουκομάνοβιτς, Ρόβας, Σιώμος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις