Καταγγέλλει Ομπόσου ο Ιωνικός

Ενοχλημένοι είναι οι άνθρωποι του Ιωνικού με την κίνηση του Τζορτζ Ομπόσου να υπογράψει στον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ είναι έξαλλο με την οικογένεια Φυλακούρη, η οποία παραπλάνησε την Διοίκηση του Συλλόγου με τον ποδοσφαιριστή Τζορτζ Ομπόσου. Ο ποδοσφαιριστής εισέπραξε ένα ποσό προκαταβολής της τάξης των 2.000 ευρώ, ενώ φιλοξενήθηκε παράλληλα επί 40 ημέρες στο σπίτι του Γενικού Αρχηγού του Ιωνικού κ. Μανώλη Βανού.

Ενώ με διάφορες και κατ’ εξακολούθηση δικαιολογίες  παρουσίαζε αδυναμία στο να φέρει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και προσωπικά δεδομένα για να προχωρήσει η μεταγραφή του, απότομα εξαφανίστηκε μη επιστρέφοντας μάλιστα τα χρήματα που είχε εισπράξει. Σήμερα, μάλιστα, πληροφορήθηκε ο επίσημος Ιωνικός πως ο παίκτης πήγε στον Πανσερραϊκό, του εκδόθηκε δελτίο, και είναι και έτοιμος να αγωνιστεί την Κυριακή.

Το ΔΣ του Ιωνικού είναι ιδιαιτέρως οργισμένο και με τους χειρισμούς του ΔΣ του Πανσερραϊκού, που παρόλο που γνώριζε τα γεγονότα, τελικώς συνεργάστηκε με την οικογένεια Φυλακούρη και αυτόν τον ποδοσφαιριστή εντάσσοντας τον στο δυναμικό του.

Γίνεται γνωστό πως εάν μέχρι την Δευτέρα δεν έχουν επιστραφεί τα ανωτέρω χρήματα, αλλά και δεν καταβληθεί ποσό προσωπικώς στον κ. Βανό για την φιλοξενία και στο σύλλογο του Ιωνικού για την προπόνηση και εντατική εκγύμναση του Ομπόσου, ο Ιωνικός θα κάνει μήνυση σε όλους όσοι ενεπλάκησαν σε αυτή την υπόθεση, σε μια ιστορία απάτης.

Καταγγέλλεται, επίσης, τόσο το ΔΣ του Πανσερραϊκού όσο και το ποδοσφαιρικό του τμήμα, γιατί η απόκτηση του Τζορτζ Ομπόσου και το γεγονός πως συμμετείχε σε φιλικούς αγώνες και σε προπονήσεις έχει δημοσιοποιηθεί σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και αθλητικές στήλες, τη στιγμή που ο παίκτης εξαφανίστηκε μια εβδομάδα πριν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις