Πρώτη νίκη της χρονιάς για Δάφνη, κόντρα στην εξαιρετική Μακρινίτσα

Εξαιρετική αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο Διμηνίου όπου η γηπεδούχος Δάφνη πήρε την πρώτη νίκη της χρονιάς, υποδεχόμενη τη Μακρινίτσα, με 3-2. Οι δυο ομάδες έδειξαν πολύ δυνατές και με βάση τη σημερινή εμφάνιση αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας.
Η αναμέτρηση έγινε υπό βροχή σχεδόν στο σύνολό της και με ριπές αέρα κατά διαστήματα, οι οποίες ωστόσο δεν δημιούργησαν προβλήματα στους ποδοσφαιριστές. 

Ευχάριστη έκπληξη η εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου στο Διμήνι, το οποίο κυριολεκτικά “ανέστησαν” οι άνθρωποι της Δάφνης, προκειμένου να το χρησιμοποιούν ως έδρα…

Ισόπαλες στο α’ ημίχρονο οι δύο ομάδες, με δυο πολύ γρήγορα γκολ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στην έναρξη του β’ μέρους. Μετά τα μέσα το β’ 45λέπτου, η Μακρινίτσα ανέβασε την πίεσή της, μείωσε σε 3-2 και κυνήγησε ως το τελευταίο λεπτό το γκολ της ισοφάρισης.

Στο ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι που έδειχναν να κρατούν το αποτέλεσμα με άνεση, έψαχναν μια καλή αντεπίθεση για να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα και να κλειδώσουν το αποτέλεσμα. Ωστόσο αυτό δεν ήρθε κι έτσι το ενδιαφέρον παρέμεινε αμείωτο, ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το 1-0 έγινε στο 21΄ με πλασέ του Τσαρέλα που αξιοποίησε κακό διώξιμο των φιλοξενουμένων.

Η ισοφάριση για τη Μακρινίτσα στο 26’, με πολύ ωραίο σε εκτέλεση σουτ του Ντίτσιου, που έκανε την προσποίηση για να ξεφύγει από τον αντίπαλό του και σούταρε από πλάγια θέση έξω από την περιοχή.

Στο 50΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, λίγα μέτρα μπροστά από το κέντρο ο  Τσουκάλης έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν με 3-1 στο 56’, όταν ο Τσιγαρίδας έκανε την κάθετη στον Καρακίτσιο, ο οποίος πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα πριν πλασάρει σε κενή εστία.

Το 3-2 διαμορφώθηκε στο 82’, όταν ο Παλαμιώτης εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα, έγινε κάτοχος της μπάλας και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΑΦΝΗ: Αβδελάς, Χιώτης, Πάντελιτς, Φώτου, Λούκας, Φιλοσόγλου (46’ Τσιγαρίδας), Μαρέδης, Τσουκάλης (80’ Τερλεξής), Καρακίτσιος (92’ Δαρρής), Τσαρέλας, Σιαμέτης (85’ Γκανάτσιος)

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Αλέξης, Αρβανίτης, Φράγκος, Μουτσινάς, Καραλίδης, Ψήφος, Ντίτσιος, Γεωργουλάκος, Μωυσίδης, Παλαμιώτης, Μαντάνης (68’ Αδαμάκος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις