Ισοπαλία στην πρεμιέρα για Μυρμηδόνες και Πρωτεσίλαο

Με ισοπαλία ξεκίνησαν την παρουσία τους στη μεγάλη τοπική κατηγορία οι Μυρμηδόνες, που υποδέχτηκαν στη έδρα τους τον Πρωτεσίλαο. Το σκορ του αγώνα στο 1-1, με όλα τα τέρματα της αναμέτρησης να σημειώνονται στο α’ ημίχρονο.

Το ματς είχε πολύ ένταση και δύναμη, αλλά σε αθλητικά πλαίσια. Έγινε υπό δύσκολες συνθήκες για τις δύο ομάδες,  καθώς υπήρχε συνεχή βροχόπτωση που έκανε τον αγωνιστικό χώρο βαρύ κι ολισθηρό.

Στο 15’ μετά από ωραίο συνδυασμό των Μπίνα και Τετριμίδα έγινε κάθετη πάσα στο Νίκο Βούλγαρη που  με αριστερό πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή πέτυχε το πρώτο γκολ για την ομάδα του, αλλά και για την Α’ ΕΠΣΘ.

Στο 30’ η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους, από σέντρα του Ακριβούση κι απευθείας μονοκόμματο σουτ στην κίνηση από το Μαλλιαρό, που βρισκόταν στο ύψος του πέναλτι.

Πολύ σημαντικές ευκαιρίες για  τους γηπεδούχος από τις οποίες θα μπορούσαν να έχουν αυξήσει τα υπέρ τους τέρματα, αρχικά στο 32’ όταν ο Μακρής εκτέλεσε κόρνερ ο Βούλγαρης βρήκε την μπάλα κι ενστικτωδώς απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πρωτεσιλάου  και η δεύτερη πέντε λεπτά αργότερα, όταν από ωραία πάσα του Ναούμ, ο Μακρής βρέθηκε δεξιά και λίγο πλάγια, σε θέση τετ-α-τετ, έκανε το σουτ κι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε ψηλά στο “παραθυράκι” της εστίας του, διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο 93’ η φάση του αγώνα για τον Πρωτεσίλαο, όταν από πάσα του Σιαμανίκου στον κενό χώρο κι αριστερα, ο Μαρμαρινός πήρε την κατοχή, με σέντρα προσπάθησε να βρει στο δεύτερο δοκάρι τον Θ. Κόρκο που ερχόταν μόνος του, ο οποίος για λίγα εκατοστά δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα, για να τη σπρώξει στην κενή εστία και να κανει το 1-2.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ο διπλός τραυματισμός των Νίκου Βούλγαρη και  Δημήτρη Μπούρχα οι οποίοι στο 50’ συγκρούστηκαν μεταξύ τους στον αέρα, αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο και χρειάστηκε να κανουν απο τέσσερα ραμματα για να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός τους.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης  οι παράγοντες του Πρωτεσιλάου ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία των Μυρμιδόνων.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Κοντογεωργάκης, Κοντοβάς, Ακρίβος, Βέργας, Αράπης, Ν. Βούλγαρης (51’ λ. τρ. Κατσαβριάς), Μακρής, Ναούμ, Κ. Μπίνας (46’ Κλουκουτάρας), Τετριμίδας, Δ. Μπούρχας (51’ λ. τρ. Ν. Μπίνας)

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Ακριβούσης, Σούσκο (46’ Κ. Κόρκος), Λεϊμονής, Ι. Λάμπου, Β. Σιαμανίκος, Σούδης, Κοπάνας (70’ λ. τρ. Μαρμαρινός), Μαλλιαρός, Θ. Κόρκος, Χρ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις