Νίκη και με δέκα… για τον Τοξότη

Πολύ καλύτερος ο Τοξότης, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα επικρατώντας του Αστέρα με 2-0. Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν να αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο, ήταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Υπό συνεχή βροχή έγινε η αναμέτρηση, παρόλα αυτά πολύς κόσμος παρακολούθησε τον αγώνα.

Και τα δύο γκολ των νικητών σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο,  στο οποίο έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ισά με απευθείας κόκκινη κάρτα (30′  για χτύπημα εκτός φάσης πάνω στον Μαρούφ).

Άριστη η διαιτησία του διαιτητή Θεοχάρη και των βοηθών του Γοργόρη και Γιάννη.

Στο 20’ ο Λευτέρης Δενελάβας από σέντρα του Ισά άνοιξε το σκορ και στο 40’ ο Λέτσιος με εντυπωσιακό σουτ- κεραυνό έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της αντίπαλης εστίας,  διαμορφώνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Ισά αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα, στο 30ο λεπτό.

Η καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων στο 88΄, όταν σουτ του Σεσκλιώτη απέκρουσε χαμηλά στη γωνία του ο Παπαπέτρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παπαπέτρου, Τσαντόπουλος, Σπαθαριώτης (46’ Ευθυμίου), Κόρμπας, Κυλαδίτης, Σκλαπάνης,  Δημακόπουλος (88’ Παραδάκης), Λέτσιος (73’ Βέτσικας), Ισά, Μάστορας (88’ Γκερόν), Λ. Δενελάβας

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ξανθάς, Λουφόπουλος, Κατσίκης (80’ Σεσκλιώτης), Π. Αποστολίδης, Χολέβας (46’ Δ. Αποστολίδης), Θεοδώρου, Μπούρντα, Χαλιμούρδας, Μαρούφ, Μπλούχος (75’ Βαϊόπουλος),  Βέργος (55’ Κωνσταντέλος)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις