Στα… βαθιά με Νίκη ο Θησέας (pregame)

Στα… βαθιά ρίχνεται με το… καλημέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Θησέας. Οι «πράσινοι» σήμερα το απόγευμα στις 16.00 αντιμετωπίζουν την φιλόδοξη Νίκη στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου και γνωρίζουν πολύ καλά πως θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση για να φύγουν από το Πανθεσσαλικό με το θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους.

Ο Κώστας Παπαστεργίου προετοίμασε όλη την εβδομάδα τους παίκτες του για το σημερινό παιχνίδι, προσπάθησε να τους αποφορτίσει, προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί χωρίς άγχος.

Πλην των γνωστών προβλημάτων, των τραυματιών Υφαντή και Γαρυφάλλου, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, καθώς και ο Βλάχος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ο έμπειρος επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα.

Ο Κώστας Παπαστεργίου υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κεφαλά, Κουτσιρίμπα, Βαν ντε Γουΐχε, Αγγελή, Γιαουπλάρι, Κοτζαθανάση, Γαλανόπουλου, Καψιώτη, Χατζησταμάτη, Οικονόμου, Αγιασιώτη, Δημητριάδη, Πέτση, Σφάκα, Ζάχο, Φραγκογιάννη, Παπαϊωάννου, Βλάχο, Κακάλια και Παναγιώτου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις