Με πάθος για τη νίκη ο Αλμυρός κόντρα στην Αναγέννηση (pregame)

Η περσινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη για τον Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είχε μια αξιόλογη παρουσία, τερματίζοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου.

Με οδηγό το περσινή παρουσία στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία, το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου επιδιώξει να ξεκινήσει νικηφόρα τη χρονιά απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα στις 16.00 στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος».

Μπορεί η Αναγέννηση να είναι μια ιστορική ομάδα, η οποία τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στην Φούτμπολ Λιγκ, ωστόσο, φέτος παρουσιάζεται αποδυναμωμένη, με τον Αλμυρό να έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Οι «κυανόλευκοι» διαθέτουν ένα πολύ καλό και «δεμένο» σύνολο, ικανό να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο, ιδιαίτερα εντός έδρας.

Για το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής των «κυανολεύκων» Στέλιος Αρσένος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του στρατευμένου Γιώργου Ναουμίδη, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Στέλιος Αλεξανδρής. Επίσης δεν μπορούν να αγωνιστούν οι νεαροί Χατζής και Δημητρίου, καθώς τα δελτία τους δεν είναι ακόμη έτοιμα από την ΕΠΟ.

 

Κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο

Η διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους φιλάθλους της ομάδας ενόψει του σημερινού αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Αναλυτικά: «Η νέα αγωνιστική περίοδος 2018-19 βρίσκεται προ των πυλών. Η ομάδα μας, αρχής γενομένης από αυτήν την Κυριακή, ξεκινά το δύσκολο και μακρύ ταξίδι του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με στόχο να πραγματοποιήσει μια πορεία εφάμιλλη με την περυσινή και στο τέλος να πανηγυρίζουμε την παραμονή στις Εθνικές κατηγορίες. Για τον λόγο αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλμυρού να δώσουν βροντερό «παρών» και να γίνουν ο 12ος παίκτης της ομάδας μας, για ακόμη μία φορά, στηρίζοντας αυτήν τη νέα και μεγάλη προσπάθεια που ξεκινά».

*Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Άγγελος Αγγελάκης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Ηλία Παπαδόπουλο και Αλέξανδρο Ανδρέου, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις