Τοξότης: Συγνώμη για το λάθος του ποδοσφαιριστή, επιστροφή εκεί που μας αξίζει

Ανακοίνωση  μέσω της οποίας ζητά συγνώμη, για την ενέργεια του ποδοσφαιριστή Ισά, που δέχτηκε κόκκινη κάρτα καθώς χτύπησε αντίπαλό του εξέδωσε η ομάδα του Τοξότη, η οποία στο τέλος τονίζει ότι όλοι μαζί συνεχίζουν για την επιστροφή του Τοξότη στη μεγάλη κατηγορία, επιτυχία που επιθυμούν οι άνθρωποι του να γιορτάσουν με τον εορτασμό των 90 ετών του συλλόγου, για να καταλήξει με τις απαιτούμενες ευχές για καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους…

Η ανακοίνωση αναλυτικά έχει ως εξής:
“Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής που έγινε το Σάββατο 29/9, η ομάδα μας ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα με σκορ 2 – 0 απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Αστέρα Ριζομύλου, αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, παρόλο που από το α’ ημίχρονο αγωνιζόμασταν με παίκτη λιγότερο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, καθώς και στην διαιτησία του κ. Θεοχάρη και των βοηθών του.
Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Τοξότη, εκφράζουμε την ειλικρινή μας συγνώμη για τη λάθος αντίδραση του ποδοσφαιριστή μας, που είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή του από το παιχνίδι.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί με στόχο να επανέλθει ο Τοξότης στη θέση που του αξίζει, στην επέτειο των 90 ετών από την ίδρυση του.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις