Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στον Θησέα (pregame)

Τον Θησέα φιλοξενεί σήμερα (30/09) στις 4:00μ.μ. στο Πανθεσσαλικό, η Νίκη Βόλου, στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι με τον Γιώργο Κούτση στον πάγκο τους θα επιδιώξουν να μπουν με το δεξί στην κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας στόχο να τερματίσουν στην πρώτη προνομιούχο θέση. Παρά τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων οι κυανόλευκοι σκοπεύουν να δείξουν απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο της κατάκτησης των τριών βαθμών ώστε να μην την «πατήσουν» όπως την προηγούμενη χρονιά με αντίπαλο τον Ρήγα και πριν δύο χρόνια κόντρα στον Αλμυρό.

Στο πρώτο επίσημο ματς του πρωταθλήματος ο νέος τεχνικός των κυανολεύκων δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις ποδοσφαιριστές. Εκτός του Χρήστου Τζιώρα που καθημερινά ανεβάζει στροφές και του Αλέξη Τσεμπερίδη που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού του, ο Γιάννης Δωματάς προστέθηκε στο απουσιολόγιο, λόγω μίας θλάσης πρώτου βαθμού που αποκόμισε κατά την προπόνηση της Παρασκευής. Η επιστροφή του 26χρονου μεσοεπιθετικού στις προπονήσεις αναμένεται μετά από την πάροδο πέντε ημερών, που σημαίνει πως δύσκολα θα είναι έτοιμος και για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Στυλίδα.

Στην αποστολή ο νέος τεχνικός της Νίκης Βόλου συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Αποστολίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς, Φάμπιο, Λάιος, Παπαδήμας, Μετούσι, Ματθαίου, Αναστασίου, Ντινιωτάκης, Κυριαλάνης, Βουρδάκης, Μέτσε, Ιορδανίδης, Καντούτσης, Μεκένγκο, Θ. Παπαδόπουλος, Λόρι Κέρι, Βουκομάνοβιτς, Ρόβας, Σιώμος

Πανέτοιμος ο Θησέας

Έτοιμος για την παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας δηλώνει ο Θησέας. Στην ομάδα της Αγριάς αναγνωρίζουν πως έχουν πολύ δύσκολο έργο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν στο Πανθεσσαλικό στάδιο τη Νίκη, σ’ ένα ιστορικό παιχνίδι για τον Θησέα, καθώς θα είναι το πρώτο της ομάδας στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Οι «πράσινοι» του Κώστα Παπαστεργίου θα αγωνιστούν χωρίς άγχος με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα έδειξε στα τελευταία φιλικά πολύ καλό πρόσωπο.

Με εξαίρεση τους Υφαντή (χάνει τη χρονιά) και Γαρυφάλλου (βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον σοβαρό του τραυματισμό πέρυσι), όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Βλάχος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Ο Κώστας Παπαστεργίου υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κεφαλά, Κουτσιρίμπα, Βαν ντε Γουΐχε, Αγγελή, Γιαουπλάρι, Κοτζαθανάση, Γαλανόπουλου, Καψιώτη, Χατζησταμάτη, Οικονόμου, Αγιασιώτη, Δημητριάδη, Πέτση, Σφάκα, Ζάχο, Φραγκογιάννη, Παπαϊωάννου, Βλάχο, Κακάλια και Παναγιώτου.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10€, με τα εισιτήρια για τις γυναίκες να κοστίζουν 5€. Παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν ενώ θα υπάρξει και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για τα επίσημα με κόστος 20€.

Αναλυτικά:

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Θησέας Αγριάς για την 1η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής  2018-2019, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στις 16:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

– Θέσεις VIP: 20€ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

– Γυναίκες: 5€ 

– Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)
– Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν

Είσοδος στο Στάδιο:

Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχουν τα εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Οι κάτοχοι των Καρτών Διαρκείας  των Κατηγοριών Basic, Fans, Kids, Ladies θα μπορούν να εισέρχονται από την Β’ Πεζογέφυρα και από ξεχωριστό σημείο εισόδου στο οποίο θα γίνεται ο ηλεκτρονικός έλεγχος των καρτών τους. Οι κάτοχοι των Διαρκείας, καλούνται να έχουν μαζί τους απαραίτητα και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των Καρτών Διαρκείας Gold και Premium αλλά και των κατόχων Εισιτηρίων 20€ θα γίνεται από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής 30/09/2018.

Μπεκιάρης από την Καρδίτσα, διαιτητής της αναμέτρησης

Το παιχνίδι Νίκη-Θησέας θα διευθύνει ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας με βοηθούς τους Γιώργο Παπαλίτσα και Πέτρο Κανιούρα από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Κουζάκης από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Ο κ. Μπεκιάρης έχει σφυρίξει στο παρελθόν τέσσερα παιχνίδια της Νίκης. Την περίοδο 2016-17 τις αναμετρήσεις ΑΕ Καραϊσκάκης-Νίκη 2-0, Νίκη-Πιερικός 1-0 και Νίκη-Εθνικός Φιλιππιάδας 2-1. Πέρυσι (περίοδος 2017-18) είχε «σφυρίξει» στο ματς Νίκη-Βελούχι 6-0 (3/12/2017).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις