Τρία γκολ σ’ ένα ημίχρονο και νίκη γι’  Ακρόπολη επί του Ηρακλή

Πετυχαίνοντας τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο,  τα δύο εκ των οποίων στην έναρξη του β’ μέρους και σε διάστημα μόλις δύο λεπτών, η Ακρόπολη ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του γηπεδούχου Ηρακλή με 3-0, σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Δημητριάς.

Με μία ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε το παιχνίδι,  αφού ο “υπεύθυνος” του χώρου δεν ήταν εκεί, με αποτέλεσμα τα αποδυτήρια να είναι κλειδωμένα και οι ποδοσφαιριστές να περιμένουν στη βροχή.

Συνεχόμενη η βροχόπτωση με περισσότερο ή λιγότερο ένταση την ώρα του αγώνα.

Εικόνα διάλυσης παρουσίαζε το γήπεδο Δημητριάς, στους πάγκους εντός του αγωνιστικού χώρου και στ’ αποδυτήρια.

Δεν καθόταν στους πάγκους οι προπονητές τον δυο ομάδων, Ν. Σπυριδάκης (Ηρακλής Β.) και Γ. Ακτσιαλής (Ακρόπολη), διότι υπήρχαν εκκρεμότητες με τα απαιτούμενα έγγραφα που κατατίθενται στην ΕΠΣΘ, όπως συνέβη και με αρκετούς άλλους συναδέλφους τους στην πρώτη αγωνιστική.

Πολλοί ήταν οι προπονητές και παράγοντες άλλων ομάδων που παρακολούθησαν το ματς, αφού την ίδια ώρα δεν υπήρχε άλλο παιχνίδι για την Α’ ΕΠΣΘ.

Σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη της αναμέτρησης το α’ ημίχρονο δεν επιφύλασσε κάτι ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και μόλις στο 3ο λεπτό (48’) έγινε μία κόντρα στο χώρο του κέντρου, η άμυνα του Ηρακλή αδράνησε και κάτοχος της μπάλας έγινε ο Κουτλούμπασης,  ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα (50’),  ο Μερμίγγης εκμεταλλεύτηκε λάθος διώξιμο στη γωνία του κόρνερ,  έκλεψε την μπάλα κι έκανε τη σέντρα από αριστερά, εκεί όπου ο Παγώνης με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στο 71’ ο Παγώνης και πάλι -που ήρθε από τον πάγκο στο β’ ημίχρονο και σκόραρε δύο φορές- δέχτηκε πάσα από δεξιά, αυτή τη φορά την έκανε ο Γκατζούνας και με ψύχραιμο πλασέ  διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Βλαχόπουλος, Δοδοντζίδης (85’ Μάρκος), Ευαγγέλου, Μακρή, Δαμασκός, Γκάγκας, Ίμπρα, Σαρρής, Πετρόπουλος, Δαμασκος, Μπέσσας (46’ Ασλάνογλου)

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σταμέλος, Γκατζούνας, Πασιάς (46’ Παγώνης), Τσούτσας, Χανός, Κ. Κολυμήτρας, Κόκκας, Μαυρίδης, Κουτλούμπασης (80’ Αντωνίου), Τ. Κολυμήτρας (85 Τσαπέρος), Μερμίγγης

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις