Πανελλήνιο ρεκόρ Φιλιππίδης και Κυριακοπούλου στο επί κοντώ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι Έλληνες πρωταθλητές του επί κοντώ στο Diamond League του Παρισιού. Την καλύτερη εμφάνιση στην καριέρα του έκανε ο Βολιώτης Κώστας Φιλιππίδης που κατέκτησε την πρωτιά στο Παρίσι. Ο Έλληνας πρωταθλητής με επίδοση 5,91μ. έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ…

…με την τρίτη καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο, ξεπερνώντας αθλητές όπως ο σπουδαίος Γάλλος, Ρενό Λαβιλενί που αυτή τη φορά έμεινε χαμηλά, στα 5,71μ. και την 6η θέση. Μετά την εξαιρετική αυτή επίδοση, ο Φιλιππίδης προσπάθησε να περάσει και τα 6,01μ. για πρώτη φορά στην καριέρα του, όμως δεν τα κατάφερε. Πλέον και αυτός στρέφει με αισιοδοξία το βλέμμα του προς το Παγκόσμιο της Κίνας τον Αύγουστο.
Η Νικόλ Κυριακοπούλου κατέκτησε την πρωτιά με άλμα στα 4,83μ. επίδοση που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ, την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο και την καλύτερη στην ιστορία του συγκεκριμένου μίτινγκ. Πλέον, με αυτή την εμφάνιση ως παρακαταθήκη βάζει πλώρη για χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις