Ισοπαλία η “νεοφώτιστη” Αγ. Άννα στην έδρα του Διαγόρα

Η νεοφώτιστη Αγ. Άννα κατάφερε να πάρει την ισοπαλία,  αγωνιζόμενη απέναντι στον Διαγόρα με τον οποίο ήρθε 1-1, σε μία από τις πιο δυνατές έδρες του πρωταθλήματος, στο Στεφανοβίκειο.

Οι γηπεδούχοι γενικότερα είχαν ανούσια υπεροχή,   έκαναν ένα πολύ καλό δεκάλεπτο μετά το γκολ που πέτυχαν,  ωστόσο σε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες που είχαν με Καραμανλή και Τσούκαλη δεν κατάφεραν να  κλειδώσουν το αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που ανέβασαν πολύ την απόδοσή τους, έχοντας κι ευνοϊκό άνεμο, κατάφεραν κι εκείνοι να σκοράρουν και να κρατήσουν ένα πολύ σημαντικό για αυτούς αποτέλεσμα.

Σε ό τι έχει να  κάνε με τα γκολ που σημειώθηκαν το 1-0 έγινε στο 39’ από τον Σπύρο Καραπλιάγκο με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα,  εκμεταλλευόμενος αναταραχή στα αντίπαλα καρέ, που έφερε την μπάλα στα πόδια του.

Το 1-1 σημειώθηκε στο 69’ από ασίστ του Αντωνίου, που έφερε τον Ζαρίφη σε θέση τετ α τετ, που από πλάγια πλάσαρε εύστοχα.

Στο 80’,  ο Φιλατζικιώτης από εξαιρετική θέση στο ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ και δεν κατάφερε κάνει το 1-2, όπως επίσης και οι γηπεδούχοι  στο 92’ είχαν απευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Κουβελά που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι κι έχασαν τεράστια ευκαιρία να κατακτήσουν τη νίκη.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Boυραζέρης, Πρασάς (70’ Καπούλας), Κουρούμαλος, Ν. Βουραζέρης, Ιωάννου, Σπ. Καραπλιάγκος, Τσουκάλης (40 λ. τρ Τζόλας), Καραμανλής, Βαλωτής,  Γκαραλιάγκος (56’ Γουτούλης), Κουβελάς

ΑΓ. ΑΝΝΑ: Βαν Ντε Γουίχε, Θ. Δάγκας,  Στεργιόπουλος, Σκοπός, Πετσιμέρης, Καραλόπουλος (70’ Σ. Τσιουρέλης), Σπ. Ζάγκας (53’ Χατζητρακοσιας), Φιλατζικιώτης, Ζαρίφης (90’ Κριτσίνης), Κ.  Τσιουρέλης, Κανδύλας (64’ Αντωνίου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις