Ακόστα: Ο Ολυμπιακός ευνοείται από κάθε τιμωρία

Ισπανικό δημοσίευμα ασχολείται σε ένα εκτενές άρθρο για την κρίση που διέρχεται -μεταξύ άλλων- και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, εν μέσω μάλιστα του ιστορικού δημοψηφίσματος. Η ιστοσελίδα «vozpopuli.com» κάνει λόγο για τα απεισόδια στα ελληνικά γήπεδα που αποτελούν τη μάστιγα του αθλητισμού στη χώρα κι…

…ένα πρόβλημα που παραμένει άλυτο.
Το συγκεκριμένο γεγονός συνδέεται άμεσα από τους Ισπανούς και με την οικονομική κρίση που υπάρχει, θυμίζοντας τους σπουδαίους παίκτες που έρχονταν κατά το παρελθόν όπως ο Ριβάλντο και τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν πλέον στις πληρωμές από τις ομάδες.
Μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει και ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Νοέ Ακόστα, κάνοντας λόγο -ανάμεσα σε όλα όσα είπε- και για εύνοια του Ολυμπιακού από τα πειθαρχικά όργανα.
«Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα της χώρας που κάθε φορά όπου υπάρχει κάποια τιμωρία θα επωφεληθεί», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του Ισπανού άσου, προσθέτοντας ότι: «Οι ελληνικές ομάδες δεν είναι σοβαρές στις πληρωμές τους και με την κρίση η κατάσταση έχει χειροτερέψει», σημειώνοντας όμως πως: «Το τελευταίο διάστημα ο σύλλογος (σ.σ. ο ΠΑΣ Γιάννινα) προσπαθεί να είναι πιο συνεπής στις πληρωμές τους».
Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στην πρόσφατη συνέντευξη του Πύρου Δήμα και όσα είπε για το δημοψήφισμα, αλλά και στην στάση του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πει «Όχι» στα μέτρα, καθώς τα υφεσιακά μέτρα που έχουν παρθεί έχουν πλήξει την φαρμακοβιομηχανία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις